Eski Milli Futbolcu Derelioglu'nu Darp Eden Kardesler Hakim Karsisina Çikti

Eski milli futbolcu Oktay Derelioglu’nu trafikte yol verme tartismasinda darp eden iki kardes hakim karsisina çikti. Sanik Nurettin Çoban savunmasinda, “Müstekiyi darp ettigim iddialarini kabul etmiyorum. Müstekinin açiklamalari ile maganda durumuna düstüm” dedi.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioglu ve esi Basak Derelioglu 5 Aralik tarihinde Kadiköy’de trafikte tartisma yasadigi Zekai ve Nurettin Karaçoban, tarafindan saldiriya ugramasina iliskin yürütülen sorusturma tamamlandi. Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen durusmaya müsteki Oktay Derelioglu, saniklar Zekai ve Nurettin Karaçoban katildi.

Taraf avukatlari ve tanik Basak Derelioglu da durusma salonunda hazir bulundu.

“Müstekiyi darp ettigim iddialarini kabul etmiyorum”

Sanik Zekai Karaçoban savunmasinda, “Olay günü trafigin tek seride düstügü esnada müsteki araci önümüze kirdi. Aracin içinden bana sinkafli küfür etti. Ben kendisine herhangi bir küfür etmedim. Sadece aynisini iade ediyorum dedim. Abim Nurettin müstekinin benim önüme kirdigini gördü ve müstekinin arabasinin yanina gittigini gördüm. Aralarinda arbede yasandi. Ben de yanlarina gittim ve taraflari ayirmaya çalistim. Arbede sirasinda birlikte yere düstük. Müstekiyi darp ettigim iddialarini kabul etmiyorum. Suçlamayi kabul etmiyorum, beraatimi talep ederim. Mahkeme aksi kanaatte ise lehe hükümlerin uygulanmasini talep ederim. Hakkimda sikayetten vazgeçme olursa bunu kabul ederim” dedi.



“Maganda durumuna düstüm”

Sanik Nurettin Karaçoban ise, “Müsteki sinkafli küfür ederek bana saldirmaya basladi.

Yere düstüm. Yerden kalktiktan sonra saldirmaya devam etti. Müstekinin esi de bana tekme atti. Aramizda yasanan arbede nedeniyle birlikte yere düstük. Müstekiyi darp ettigim iddialarini kabul etmiyorum. Bu olay nedeniyle haksiz duruma düstüm. Müstekinin açiklamalari ile maganda durumuna düstüm. Olay bir dakikadan daha az sürdü. Suçlamayi kabul emiyorum. Beraatimi talep ederim” dedi.



“Diger sanik ile birlikte beni darp ettiler”

Oktay Derelioglu ifadesinde, “Tek seritli yolda ilerliyordum. Sanik Zekai’nin kullanmis oldugu araçtan yol istedim. Geçmeme izin vermedi. Aracimi durdurdum. Sanik Zekai aracini arabamin önüne kirdi. Diger sanik Nurettin’in kosarak yanima geldigini gördüm. Camlar kapaliydi. Aramizda herhangi bir küfürlesme olmadi. Arabamin kapisini açmaya çalisti. Bana saldirdi. Kendimi savunmaya çalistim. Diger sanik ile birlikte beni darp ettiler. Yere düstüm ve omzumdan yaralandim. Saniklardan sikayetçiyim” dedi.

Mahkeme, müsteki vekilinin yazili beyanda bulunmasi ve ek bilirkisi raporu alinmasi için durusmayi erteledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile