Fadiloglu Açiklamasi 'Büyüklerimizin Duasi, Bizim En Büyük Ilacimiz'

Fadiloglu Açiklamasi 'Büyüklerimizin Duasi, Bizim En Büyük Ilacimiz'

Ramazan ayi dolayisiyla iftar öncesi yetimleri, hastalari ve yaslilari ziyaret eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Allah, büyüklerimizin dualarini üzerimizden eksik etmesin. Büyüklerimizin duasi, bizim en büyük ilacimiz” dedi.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, iftar saati öncesinde 5 ailenin konugu oldu. Baskan Ridvan Fadiloglu, yaptigi aile ziyaretlerinin yani sira mahalle sakinleriyle de sohbet etti. Baskan Fadiloglu, çocuklar ve yaslilarla yakindan ilgilendi.

Ilk ziyaretini Karacaoglan Mahallesi’nde ikamet eden 2 yetim çocuk annesi Hamide Bakir’in evine yapan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, daha sonra 2 yetim çocuk annesi Emine Zontur’un Selimiye Mahallesi’ndeki evine misafir oldu. Selimiye Mahallesi’nde ikamet eden Kudret Atmaca’yi, ardindan da ayni mahallede ikamet eden hemofili hastasi Vedat Kereci’yi ziyaret eden Baskan Fadiloglu, son ziyaretini 85 yasindaki Gülcan Öcalan’in evine yapti.

Allah, büyüklerimizin dualarini üzerimizden eksik etmesin

Gülcan Öcalan’in evinde konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Bugün, Gülcan teyzemizi ziyarete geldik. Vefa Hizmeti projemizden kardeslerimiz yaklasik 7 yildir zaten teyzemize hizmet ediyorlar. Her zaman söyledigimiz gibi milletin imkanlari, millete hizmet ediyor. Bu konuda yaslilarimizin, büyüklerimizin ihtiyaçlarini gidermek noktasinda arkadaslarimiz ev ev ziyaretlerine devam ediyorlar. Ramazan Ayi münasebetiyle Gülcan teyzemizin hem bir hayir duasini alalim hem de bir ziyaret edelim istedik. Allah, büyüklerimizin dualarini üzerimizden eksik etmesin. Büyüklerimizin duasi, bizim en büyük ilacimiz. Allah, Gülcan teyzemize de saglikli uzun ömürler versin. Duasini devamli üzerimizde hissedelim. Tekrar, Gülcan teyzemizin sahsinda tüm hemserilerimizin Ramazan Ayi mübarek olsun diyorum, hayirlara vesile olmasini yüce Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerini kullandi.

Allah, hiçbir zaman devletimize zeval vermesin

Ziyaretten ve kendisine saglanan hizmetten duydugu memnuniyeti dile getiren Gülcan Öcalan, “Ben yalniz yasiyorum, rahatsizligimdan dolayi hiçbir sekilde evimin temizligini de yapamiyorum. Sag olsun Sehitkamil Belediyemizden kizlarimiz evime gelerek, her türlü temizligi yapiyorlar. Allah, kizlarimizdan razi olsun. Bugün de Baskanimiz evime geldi ve beni ziyaret etti. Kendisine de çok tesekkür ediyorum. Allah, hiçbir zaman devletimize zeval vermesin. Allah; devletimizi, büyüklerimizi basimizdan eksik etmesin. Allah, Baskanimizi da basimizdan eksik etmesin, kendisine uzun ömürler versin. Biz Baskanimizdan raziyiz, Allah da kendisinden razi olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile