Fantezi Müziginin Ustalarindan Menemen'de Nostalji

Fantezi Müziginin Ustalarindan Menemen'de Nostalji

Menemen Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. Yili konserlerine Türkelli’de devam etti. Taverna ve fantezi müzigin efsane isimleri Arif Susam, Cengiz Kurtoglu ve Ümit Besen, izleyenlere nostalji yasatti.

Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, Türkelli Stadi’nda düzenlenen konser öncesi alani dolduran coskulu kalabaliga hitap etti. Pehlivan; “Cumhuriyetimizin 100. yilinda hizmet anlaminda Menemen’imize bir yandan eserler kazandirirken bir yandan da efsane sanatçilarimizi hemsehrilerimizle bulusturmanin gururunu yasiyorum. Menemen’imizin her kösesine oldugu gibi Türkelli’mize de yaptigimiz yatirimlar devam ediyor. Ilçe genelinde baslattigimiz yol çalismalari büyük bir hizla sürüyor. Güzel Türkelli’mize bölgemizin ihtiyaçlari istikâmetinde 2 bin 300 metrekarelik bir pazar yeri kazandiriyoruz. Projemizin ihale sürecini baslatmis bulunuyoruz. Dügün, nisan, sünnet gibi özel günlerinize ev sahipligi yapan dügün salonumuzu bastan asagiya yeniledik. Parklarimizi güzellestirirken, yeni nesil oyun gruplarimizi da evlatlarimizin kullanimina sunuyoruz. Gençlerimizin zamanlarini daha verimli daha güzel kullanmalari için bir Gençlik Merkezi insa ediyoruz” dedi.



Sarkilar hep bir agizdan söylendi

Baskan Vekili Pehlivan’in konusmasinin ardindan sirayla sahne alan ve yillarin eskitemedigi parçalarini Menemenliler için seslendiren Arif Susam, Cengiz Kurtoglu ve Ümit Besen, dinleyenleri mest etti.

Müzik ziyafetinde sahneye ilk olarak taverna müziginin sevilen ismi Arif Susam çikti. Klavyesiyle seslendirdigi sarkilarina dinleyenlerin eslik ettigi sanatçi, bir saatlik muhtesem performansinin ardindan, sahneyi fantezi müziginin güçlü sesi Cengiz Kurtoglu’na birakti.

80’lere ve 90’lara damga vuran parçalarini seslendiren Kurtoglu, dillerden düsmeyen ‘Duvardaki Resim’, ‘Yorgun Yillarim’ ve ‘Hain Geceler’ gibi birçok unutulmaz eserini seslendirdi. Ünlü sanatçinin, son dönemde yeniden popüler olan ‘Duyanlara Duymayanlara’ sarkisina konser alanini dolduran Menemenliler müzikseverler hep birlikte eslik etti.

Son olarak ise sahneye çikan Ümit Besen, söyledigi sarkilarla dinleyenleri maziye götürdü. Gecenin sonunda eski Türkelli Belde Belediye Baskanlari Ibrahim Danacioglu ve Ibrahim Simsek ve esi Filiz Pehlivan ile birlikte sahneye çikan Baskan Vekili Pehlivan, bütün sanatçilara günün anisina hediye takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile