Fatih Çapraz TOBB Dis Iliskiler Komisyonu'na Seçildi

Fatih Çapraz TOBB Dis Iliskiler Komisyonu'na Seçildi

Türkiye özel sektörünün önde gelen kuruluslarindan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin (TOBB) 79.Genel Kurulu 30-31 Mayis 2023 tarihlerinde Ankara’da gerçeklesti.

30 Mayis 2023 tarihinde TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu ve 365 oda-borsa baskanlari, delegeleri ve genel sekreterlerinden olusan heyet Anitkabir’i ziyaret etti. Ardindan TOBB merkezine geçilerek 79.Genel Kurul Hizmet Seref Belgesi Takdimi ve TOBB istiraki Türkiye’nin ilk otomobili TOGG’un odalar bazinda çekilisleri yapildi.

Birlik merkezinde yapilan Hizmet Seref Belgesi takdim töreninde 13.Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan gelerek genel kurula hitap etti.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ndeki 79. Genel Kurul’da yapilan seçimde, 4 yil süreyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskanligina M. Rifat Hisarciklioglu yeniden seçildi. Ayni gün yapilan seçimlerde TOBB Yönetim Kurulu, kurul ve komisyon üyeleri belirlendi. Komisyon üyeligi seçimlerinde, Karabük Ticaret ve Sanayi Odasi (KTSO) Yönetim Kurulu Baskani Fatih Çapraz TOBB Dis Iliskiler Komisyonu’na seçildi.

TOBB 79.Genel Kurulunda Karabük Ticaret ve Sanayi Odasi’ni Meclis Baskani Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Baskani Fatih Çapraz, delege üyeleri Seyfettin Baskaya, Ahmet Ulusoy ve Genel Sekreter Cem Biçen temsil etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile