Fenerbahçe Beko'da bir devrin sonu! Ayrılık resmen açıklandı...

Fenerbahçe Beko'da bir devrin sonu! Ayrılık resmen açıklandı...

Fenerbahçe Beko'dan bir dönem resmen sona erdi... Sarı-lacivertlilerin yıldız ismi Jan Vesely, 8 yıllık sürenin ardından takımdan ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Beko'nun yıldız ismi Jan Vesely, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sarı-lacivertli takımdan ayrıldığını duyurdu.

İşte Vesely'nin açıklaması;

"Bu sözleri yazmak benim için çok zor. 8 yıl sonra yolculuğumuz sona eriyor. Fenerbahçe her zaman kalbimin derinliklerinde olacak. İstanbul ve Fenerbahçe, her zaman benim evim olacak."

FENERBAHÇE'DEN VEDA MESAJI

Sarı-lacivertli kulüp, ayrılık sonrası Jan Vesely'ye teşekkür etti.

Fenerbahçe'nin açıklaması şöyle;

2014-15 sezonundan bu yana formamızı giyen ve bu süreçte elde ettiğimiz tarihi başarıların en önemli mimarlarından biri olan Jan Vesely ile yollarımız ayrılmıştır.

Değerli sporcumuz, sona eren sözleşmesinin yenilenmesi için uzun süredir devam eden görüşmelerin ardından kariyerinde yeni bir maceraya atılmak istediğini Kulübümüze iletmiştir.

Formamızı giydiği süre boyunca takım kimliğimizin en önemli parçalarından biri olan ve Fenerbahçe Beko'nun sembol isimlerinden biri haline gelen Jan Vesely, adını Fenerbahçe basketbol tarihine altın harflerle yazdırmıştır.

Kıymetli sporcumuzun Fenerbahçe basketboluna yaptığı katkılar, camiamız tarafından hiçbir zaman unutulmayacak ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Vesely'i her zaman en içten şekilde ağırlamaya devam edecektir.

Fenerbahçe basketbolunun unutulmazları arasındaki yerini çoktan almış olan Jan Vesely'e, Kulübümüze katkıları için teşekkür eder, kariyerinin yeni sayfası için kendisine başarılar dileriz.

"Jan Vesely, unutma ki formamıza iz bırakanlar unutulmazlar…"

Fenerbahçe Beko'da bir devrin sonu! Ayrılık resmen açıklandı...
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile