Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamacada 3 Süpheli Yakalandi

Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamacada 3 Süpheli Yakalandi

Konya’da polisin ’dur’ ihtiyarina uymayarak kaçan süpheliler yaklasik 1 saat süren kovalamacanin ardindan araçlarini birakip yaya olarak kaçti. Bos araziye kaçan 3 süpheli, polisler tarafindan kiskivrak yakalandi. Gözaltina alinan süphelilerden birinin, "Abi seni nasil zarara sokayim? Ben sana ne yapabilirim, abi öldüm” demesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, ögle saatlerinde merkez Karatay ilçesi Aksaray Yolu uygulama noktasinda Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, süphe üzerine 45 AEH 392 plakali otomobile dur ihtarinda bulundu. Polis ekipleri tarafindan yapilan tüm uyarilara ragmen sürücü durmayarak uygulama noktasindan kaçti. Bunun üzerine polis ekipleri, kaçan aracin pesine düstü. Yasanan kovalama sirasinda bölgeye çok sayida takviye ekipleri sevk edildi. Yaklasik 1 saat süren kovalamacanin ardindan süpheliler otomobili Büyükkayacik Mahallesi Lalehan Caddesi üzerinde birakip yaya olarak bos bir arazide kaçmaya basladi.

Bunun üzerine polis ekipleri yaya olarak süphelilerin pesine düstü. Kaçan 3 süpheli polisin film sahnelerini aratmayan kovalamacanin ardindan yakalandi. Etkisiz hale getirilen süpheliler kelepçelenerek gözaltina alindi. Süpheliler Ibrahim E., Onurhan U. ve ismi ögrenilemeyen bir sahis ifadeleri alinmak üzere emniyete götürüldü. Süphelilerden Ibrahim E.’nin “Abi seni nasil zarara sokayim? Ben sana ne yapabilirim, abi öldüm” diye kendini savunmasi dikkat çekti.

Öte yandan, süphelilerin birakip kaçtigi araç incelenmek üzere emniyet otoparkina götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile