Galatasaray'dan Marcao açıklaması!

Galatasaray'dan Marcao açıklaması!

Galatasaray'da Marcao, Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'nu saha içinde yumruklamış ve bu yaşananlar büyük bir tepkiye yol açmıştı. Galatasaray Genel Sekreteri Köksal Ünlü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Teknik heyet konuyla ilgili kapsamlı bir rapor hazırlıyor. Kamuoyu müsterih olsun, yapılan işle ilgili bir cezai yaptırım olacak. Teknik heyet 1-2 saat içinde olayla ilgili bir rapor verecek. Ardından aramızda toplanıp kararı verip kamuoyuna duyuracağız." dedi.

Galatasaray Genel Sekreteri Köksal Ünlü, Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklaması sonrası yaşananları aktardı ve cezai işlem uygulanacağını açıkladı.

ELMAS İLE TERİM DEĞERLENDİRME YAPTI


Giresunspor maçında yaşananların kabul edilemeyeceğini bildriren Ünlü, 'Dün başkanımız Burak Elmas ile Fatih hoca bir durum değerlendirmesi yaptı.

Ben de oradaydım. Burada mağdur olan Kerem'dir. Bir idari karar gerekiyor.' dedi.

Teknik heyetin konuyla ilgili kapsamlı bir rapor hazırlıdığını belirten Ünlü, 'Kamuoyu müsterih olsun, yapılan işle ilgili bir cezai yaptırım olacak. Teknik heyet 1-2 saat içinde olayla ilgili bir rapor verecek. Ardından aramızda toplanıp kararı verip kamuoyuna duyuracağız.' ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile