Gaziantep'te Hayri Özkeçeci'nin Adi Spor Kompleksinde Yasatilacak

Gaziantep'te, yaklasik 5 ay önce vefat eden Sehitkamil Belediyesi Baskan Yardimcisi Mehmet Hayri Özkeçeci'nin ismi spor kompleksinde yasatilacak.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, 11 Mart 2021'de vefat eden Özkeçeci'nin ismi Selahattin Eyyubi Mahallesi sinirlari içerisine yapilan spor kompleksine verilecek.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, karardan duydugu memnuniyeti dile getirerek, meclis üyelerine tesekkür etti.

Fadiloglu, Mehmet Hayri Özkeçeci ile uzun yillar çalistigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Yönetim olarak oturduk, istisare ettik. Istisare neticesinde Hayri agabeyin spora olan yakinligi, spora olan destegi, spor yazarligini da göz önünde bulundurarak yakin tarihte hizmete girecek olan Selahattin Eyyubi Mahallesi'ndeki spor kompleksine Mehmet Hayri Özkeçeci isminin verilmesini meclisimizde karara bagladik. Hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum. Hakikaten memlekete her noktada hizmet etmis hem siyasi platformda hem spor camiasinda hem ticaret erbabi olarak büyük emekleri olan bir kardesimizdi. Uzun süre beraber çalistik, çok hayrini gördük. Bu memlekete hayirli hizmetleri oldu. Isminin burada yasatilmasi noktasinda emegi geçen tüm ekip arkadaslarima tesekkür ediyorum. Adini insallah burada yasatacagiz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile