Gaziantep'te Ralli Ve Güvenli Sürüş Eğitimleri Verilecek

Gaziantep Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilecek olan etkinlikte, katılımcılara Ralli ve güvenli sürüş eğitimi verilecek.

Gaziantepli katılımcılara eğitim verecek olan ve Türkiye Ralli Şampiyonluğu bulunan Otomobil Sporları Eğitmeni Afşin Baydar kulübün faaliyetlerine destek olmak istediklerini belirterek, "Bu kulübün ilk faaliyeti olarak eğitim organizasyonu düşündüler. Bende buraya gelerek bu arkadaşlara destek olmaya çalışıyorum. Amacımız bu spora yeni gençlerle tanıştırmak ve onları spora kazandırmaktır. Burada kulüp olarak güvenli sürüş eğitimleri de vermeyi planlıyoruz. Mart alının 11'inde başlayacak eğitimde ilk
olarak Ralli eğitimi daha. Buradan alacağımız bir sporcu ile belki Türkiye çapında yapılacak şampiyonluklara götüreceğiz" dedi.
Gaziantep Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Mehmet Arol kentte ciddi anlamda otomobil sporlarına görül veren insanlar tarafından bu kulübün kurulduğunu ifade ederek, "Bu oluşumun ilk amacı Gaziantep'te gençler arasında oluşan yeni oluşan otomobil sevgisini hız tutkusunu dizginleyip daha profesyonel güzel platformlarda insanlara zararı dokunmayacak şekilde güvenli ortamlara taşımaktır. Yani kısacası gençlerimizi cadde ve sokaklardan alıp pistlere getirmek istiyoruz. Burada yapacağımız organizasyonda
Türkiye Ralli Şampiyonlarımızdan Afşin Baydar ve Avrupa Ralli Şampiyonlarımızdan Nejat Avcı eğitim süresince burada bulunacaklar. Katılımcılara maksimum seviyede faydalı bilgiler aktaracaklardır" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile