Gaziosmanpasa Belediyesi'nde 1 Mayis Coskuyla Kutlandi

Gaziosmanpasa Belediyesi'nde 1 Mayis Coskuyla Kutlandi

1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü, Gaziosmanpasa’da halaylar ve oyunlarla kutlandi. Belediyede görev yapan isçilerle bir araya gelen Belediye Baskani Hakan Bahçetepe, mangalin basina geçerek çalisanlara yemek ikraminda bulundu.

Gaziosmanpasa Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü santiyesinde düzenlenen programa, Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hakan Bahçetepe, meclis üyeleri, belediye yetkilileri, sendika temsilcileri ve belediyede görev yapan isçiler katildi.

Halaylar, oyun havalari ve horonlar esliginde coskulu bir atmosfere sahne olan programda Baskan Bahçetepe, çalisanlarin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü tebrik etti.

"Sizlerle omuz omuza vererek, güzel yarinlar için hep birlikte çalisacagiz"

Programda konusan Baskan Bahçetepe, “1 Mayis, birligin, beraberligin, dayanismanin, hukukun, demokrasinin, barisin, kardesligin, baharin günüdür. Gaziosmanpasa’mizin gelismesi, güzellesmesi için canla basla çalisan siz degerli çalisma arkadaslarimin emekleri, her türlü takdirin üzerindedir. Bugün, sizlerin hakkini savunmak, çalisma sartlarini iyilestirmek, daha adil bir çalisma hayati için mücadele etmek, bizlerin en önemli sorumluluklarindan bir tanesidir. Sizlerin de bildigi üzere geçtigimiz günlerde banka promosyon tutarini, en maksimum düzeyde tutmak için mücadele ettik ve elde ettik. Emegin en yüce deger oldugunu biliyoruz. Isçilerimiz, emekçilerimiz, hepimiz bir aileyiz. Sizlerle omuz omuza vererek, güzel yarinlar için hep birlikte çalisacagiz. Her birinizin alin teri, Gaziosmanpasa’nin bütün sokaklarinda yasam buluyor. Bu duygu ve düsüncelerle tüm isçi ve emekçi kardeslerimin, 1 Mayis’ini kutluyor, saglik, mutluluk ve basari dolu günler diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile