Gediz Belediyesi'nden Ücretsiz Psikolojik Danismanlik Hizmeti

Gediz Belediyesi'nden Ücretsiz Psikolojik Danismanlik Hizmeti

Kütahya’nin Gediz ilçesinde, ihtiyaç sahibi herkesin yaninda maddi manevi yer alan Gediz Belediyesi, sosyal belediyecilik alaninda hayata geçirdigi uygulamalar ile vatandaslarin yaninda olmaya devam ediyor.

Gediz Belediyesi bünyesinde, sosyal belediyecilik çerçevesinde Psikolog Emine Aras tarafindan ücretsiz psikolojik danismanlik hizmeti vermeye basladi.

Temmuz ayindan bu yana birçok kisiyle görüsen psikolog Emine Aras vatandaslara psikolojik danismanlik hizmeti gerçeklestirdi.

Son yillarda giderek artan psikolojik ve aile içi sorunlarin atlatilmasi, bu sorunlara çözüm odakli yaklasilmasi konusunda bireyleri desteklemeyi amaçlayan Gediz Belediyesi, ücretsiz psikolojik danismanlik hizmeti vermeye tüm hiziyla devam ediyor.

Insan odakli projeleriyle egitimden sagliga, kisisel bakimdan gida ve yakacak yardimlarina, hasta nakil hizmetlerinden, anne ve bebek sagligina kadar ihtiyaci olan herkesin yaninda yer alan Gediz Belediyesi, sosyal belediyecilik alaninda yeni bir uygulamayi daha hayata geçirdi.

Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, “Belediyemiz psikolojik danismanlik birimi; Aile Danismanligi, Bireysel Danismanlik, Psikolojik Testler ve Ölçekler, Çocuk Ergen Danismanligi konularinda hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

Psikolog Emine Aras ise; “Çocuk ve ergenler için hazirlanan gelisim gözlem formlari dogrultusunda bireysel çalismalar yapilarak, çocuklarin büyüme sürecinde yasadigi krizleri bir soruna degil firsata dönüstürmeyi hedefliyoruz. Ayni zamanda yetiskinler için de hayatin akisinda ortaya çikabilecek sorunlarla bas etmekte zorluk yasayan vatandaslarimiza destek vermeyi hedefliyoruz. Saglikli birey kavrami, bedenen ve ruhen saglikli olmak anlamini tasiyor” diye konustu.

Gediz Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Psikolog-Aile Danismani Emine Aras, destege ihtiyaci olan tüm Gediz halkini bekliyor.

Psikologdan destek almak isteyen vatandaslar, Gediz Belediyesi’ni 444 6 439 nolu telefondan ulasarak veya sahsen Belediye Hizmet Binasi Beyaz Masadan hafta içi günlerde randevu olusturabilme imkani saglaniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile