Gediz'de Yeni Yasam Alanlari Kazandiriliyor

Gediz'de Yeni Yasam Alanlari Kazandiriliyor

Kütahya’nin Gediz Ilçesinde, Belediye tarafindan yeni yasam alanlari kazandirmaya devam ediyor.

Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerince sürdürülen çalismalar çerçevesinde Saygilar Mahallesi, Uluoymak Mahallesi ve Ergenekon Mahallesi’ndeki yasam alanlari ve çocuk oyun guruplari yenilenerek, Muhipler Mahallesi’ne yeni bir yasam alani kazandirildi.

Her alani dogasini bozmadan degerlendirmeye çalistiklarini belirten Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, “Ilçemize modern oyun gruplarinin bulundugu, spor aletlerinin yer aldigi yasam alanlari ve parklar kazandirmaya devam ediyoruz.

Bir yandan mevcut parklarimizi yenileyerek, diger yandan da yeni parklar ile her mahallemizdeki yasam alanlarini genisletiyoruz. Bu çerçevede Saygilar Mahallesi 209.sokak, Uluoymak Mahallesi 61. Sokak ve Ergenekon Mahallesi Sehit Hüseyin Gürlekli Caddesinde bulunan yasam alanlarinda yenileme çalismasi ile kamelya, çevre düzenlemesi ve günes enerjili aydinlatma sistemleri ile donatiyoruz. Muhipler Mahallesi 561. Sokakta ise çocuk oyun guruplari, engelsiz park, kamelya, yürüyüs yolu ve günes enerjili aydinlatma sistemi çalismalari tamamlanarak mahallemize yeni bir yasam alani kazandirildi. Çocuklarimiza huzurla, güvenle oynayabilecekleri, yetiskinlerimize de hosça vakit geçirebilecekleri yeni yasam alanlarini vatandaslarimizin hizmetine açiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile