Gediz Halk Eğitim Merkezi'nden 120 Kişiye Kpss Sınavı Hazırlık Kursu

Gediz Halk Eğitim Merkezi'nden 120 Kişiye Kpss Sınavı Hazırlık Kursu

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, Halk Eğitim Merkezi tarafından Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) hazırlık kursu düzenlendi.

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavına katılmak isteyen vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine KPSS Sınavı hazırlık kursu düzenlediklerini söyledi.

27 Ağustos 2012 tarihinde başlayan ve 21 Eylül 2012 tarihine kadar devam edecek olan KPSS Sınavı hazırlık kursunun hafta içi her gün 17:00-22:00 saatleri arası 6 saat verildiğini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, "120 kişinin katıldığı kursumuzda Coğrafya, Tarih, Türkçe ve Matematik olmak üzere 4 temel alanda eğitim veriliyor.

22-23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavına hazırlık için düzenlediğimiz kursun amacı, Gediz'den daha fazla kişinin sınavları kazanıp devlet memuru olmasını sağlamaktır. Halkımız için bir çok kurs ve seminer düzenlemekteyiz. Köy belde şehir ayrımı yapmaksızın tüm ilçe halkımıza istediği yerde, istediği şekilde, istediği saatte kurs veya seminer vermekteyiz. Bu bilgilerle techizatlanan öğrencilerimiz sınavları başarı gösterip herhangi bir memuriyete atanırlarsa bizde bundan gurur duyarız. İlçemizden her çıkan memurun dışarıda bizi temsil etmezi bizleri çok memnun etmektedir. Kursiyerlerimizin 26 günlük bu fırsatı çok iyi değerlendirmelerini istiyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile