Gemlik'te Kirtasiye Setleri Bu Yil Da Ugur Amca'dan

Gemlik'te Kirtasiye Setleri Bu Yil Da Ugur Amca'dan

Gemlik Belediyesi, bu yil da ilkokul birinci sinifa baslayacak tüm çocuklara, içinde ihtiyaç duyacaklari araç gereçlerin oldugu egitim seti bulunan çanta hediye ediyor.

Ilçemizde bulunan tüm ilkokullarda egitime baslayacak bin 700 ögrenciye 29 Agustos Pazartesi günü kirtasiye seti dagitimi yapilacak. 12 parçadan olusan kirtasiye setinde okul çantasinin içinde suluk, güzel yazi defteri, matematik ve resim defterleri, kuru boya, pastel boya, kalem kutusu, kalemler, kalemtras, dosya, makas ve beslenme çantasi bulunan setler okul idareleri tarafindan ögrencilere dagitilacak.

Yeni egitim-ögretim yilinin tüm ögrencilere hayirli olmasini temenni eden Baskan Sertaslan “Okula baslayacak tüm ögrencilerimizin ayni sartlar altinda egitim görmesini istiyoruz. Bu çalisma ile çocuklarini okutmak isteyen dar gelirli ailelerin egitim masraflarini önemli ölçüde azaltiyoruz. Evlatlarimiz yeter ki okusun, gelecek hayallerinden hiç vazgeçmesin. Her çocugumuzun destekçisiyiz. Okumayan çocuk kalmasin, gelecegimiz aydinlansin. Tüm ögrencilerimize yeni egitim ögretim yilinin basarilarla dolu geçmesini diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile