Germencik'te Dogaçlama Tiyatrosu Büyük Ilgi Gördü

Germencik'te Dogaçlama Tiyatrosu Büyük Ilgi Gördü

Germencik Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri çerçevesinde sahnelenen “Dogaçlama tiyatro gösterisi” büyük ilgi gördü.



Germencik Belediyesi, Ramazan ayi münasebetiyle etkinlikleri sürdürüyor. Geleneksel hale gelen etkinlikler çerçevesinde Germencik Belediyesi, çocuklara yönelik etkinliklerinin ardindan simdi de yetiskinlere yönelik tiyatro gösterisi düzenledi.

Prof. Dr. Oktay Sinanoglu Konferans Salonu’nda düzenlenen dogaçlama tiyatro gösterisine vatandaslar ilgi gösterdi. Keyifli ve tebessüm ettiren görüntülerin ortaya çiktigi etkinlikte dogaçlama tiyatro ile izleyiciler de oyunun bir parçasi oldu. Tiyatro ekibi sahne performansiyla da izleyenlerden büyük alkis aldi.

“Etkinlikler devam edecek”

Etkinliklerin devam edecegini kaydeden Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes; “Ramazan ayi vesilesiyle hazirladigimiz her Çarsamba bir etkinlik programlarimiz sürüyor. Bugün gerçeklestirdigimiz etkinligimiz çerçevesinde kiymetli tiyatro sanatçilarimiz tarafindan sahnelenen Dogaçlama Tiyatro oyununu vatandaslarimizla bulusturduk. Kültür ve sanata yönelik etkinliklerimize araliksiz devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile