GÜNCELLEME 2 - Kocaeli'de Otomobille Uygulamadan Kaçarken Sürükledigi Polisi Yaralayan Sürücü Tutuklandi

CUMHURIYET BASSAVCILIGININ AÇIKLAMASI EKLENDI.

Kocaeli'nin Izmit ilçesinde, uygulama sirasinda otomobiliyle kaçip polis memurunun sürüklenerek yaralanmasina neden olan sürücü tutuklandi.

Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, Trafik Subesince 15 Ekim'de Ömer Türkçakal Bulvari Yuvacik Sapagi mevkisinde yapilan uygulama sirasinda durdurulan, kontrol sirasinda araci hareket ettirerek polis memuru B.Y'nin sürüklenmesine ve yaralanmasina neden olmasi sonucu gözaltina alinan 06 CHP 50 plakali aracin sürücüsü B.S'nin emniyetteki islemleri tamamlandi.

Saglik kontrolünden geçirilen süpheli adliyeye sevk edildi.

Savcilik sorgulamasinin ardindan nöbetçi hakimlige çikarilan süpheli tutuklandi.

Kocaeli Cumhuriyet Bassavciligi, konuya iliskin yaptigi açiklamada, polis memurunu yaralayan süphelinin "görevli memuru kasten öldürmeye tesebbüs" ve "görevli memura direnme" suçlarindan tutuklandigini bildirdi.

- Olay

15 Ekim'de polis memuru B.Y'nin kontrol etmek istedigi 06 CHP 50 plakali otomobilin sürücüsü, kaçmak için araci hareket ettirmis, bu sirada polis memuru durdurmaya çalistigi otomobille bir süre sürüklenmisti. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldirilan polisin omzunda kirik ve dirseginde çatlak tespit edilmisti.

Eski CHP Izmit Ilçe Teskilati yöneticilerinden B.S'ye ait oldugu, yakalama ve haciz karari bulundugu belirtilen otomobil, Basiskele Vezirçiftligi Mahallesi'nde terk edilmis halde bulunmustu.

Süpheli, dün Izmit'te saklandigi yerde polis ekiplerince yakalanmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile