Hamur'da Yariyil Tatilinde Ögrencilere Yogunlastirilmis Egitim

Hamur'da Yariyil Tatilinde Ögrencilere Yogunlastirilmis Egitim

Agri’nin Hamur ilçesinde, yariyil tatilinde ortaokul ve lise ögrencilerinin basarilarini artirmak için düzenlenen "Yogunlastirilmis Egitim Programi" tamamlandi.

Hamur Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan organize edilen programda, köylerden gelen ögrenciler için pansiyonlar açik tutuldu. Gönüllü ögretmenlerin verdigi derslerde, ögrencilere verimli ders çalisma teknikleri ögretildi ve bol soru çözüldü. Yapilan deneme sinavlariyla da ögrencilerin gelisimleri izlendi.

Programin son gününde Hamur Kaymakami Ali Yildirim ve esi Manolya Yildirim, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Özmüs ile birlikte pansiyonda kalan ögrencileri ziyaret etti. Ögrencilerle sohbet eden Kaymakam Yildirim, programin degerlendirmesini yapti. Ögrencilerin çalisma temposunu evde de sürdürmeleri gerektigini vurgulayan Yildirim, "Basarinin sirri sürekli ve düzenli çalismaktir. Sizler bizim gelecegimizsiniz. Vataniniza, milletinize, ülkenize yararli iyi bireyler olmanizi istiyoruz" dedi.

Programda idareci ve ögretmenler, ögrenciler için çig köfte yogurdu. Agri Halk Egitim Merkezi usta ögreticilerinin sundugu müzik dinletisiyle de program sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile