Harlek Termal Otel, Yariyil Tatilinde Termal Turizmini Tercih Eden Tatilcilerin Ilgi Odagi

Harlek Termal Otel, Yariyil Tatilinde Termal Turizmini Tercih Eden Tatilcilerin Ilgi Odagi

Dogal güzellikleriyle ünlü Kütahya’nin termal bölgesi Ilica’da yer alan Harlek Termal Otel, yariyil tatilinde termal turizmini tercih eden tatilcilerin ilgi odagi oldu.

Otel Müdürü Engin Umur, tesislerde yüzme havuzu, hamam ve sauna gibi yerleri ile sömestr tatilinde ögrenci ve velilerine hizmet verecegini ifade etti.

Tesislerde doluluk oraninin yüzde yüze yaklastigini belirten Umur, "Yariyil tatili için tüm hazirliklarimiz tamamlandi. Rezervasyonlarimiz yüzde yüz seviyesine ulasti. Bilindigi gibi, Ilica’nin termal suyu, basta böbrek taslarindan cilt hastaliklarina, sedef hastaligindan kireçlenmeye kadar birçok farkli saglik sorununda olumlu etkiler gösterdigi bilimsel olarak da ispatlanmistir. Tesislerimiz Istanbul, Bursa ve Eskisehir gibi illerin ortak noktasinda oldugu için misafirlerimiz burayi tercih ediyor. Sömestr tatilinde misafirlerimiz çocuklariyla buraya gelip oksijeninden yararlanip yürüyüs yapabilirler. Kaplica suyu ile hizmet veren havuzdan yararlanmak veliler ve çocuklara iyi gelecektir" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile