'Hayata Bagli Ol' Konulu Afis Tasarimi Yarismasinda Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllendirildi

'Hayata Bagli Ol' Konulu Afis Tasarimi Yarismasinda Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllendirildi

Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu, Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarim Fakültesi tarafindan düzenlenen “Hayata Bagli Ol” konulu afis tasarimi yarismasinda dereceye giren ögrencileri için ödül töreni düzenledi.

Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarim Fakültesi, Eskisehir Teknik Üniversitesi Porsuk Meslek Yüksekokulu ve Güzel Sanatlar Fakültelerinden toplamda 197 afisin katildigi yarismada ikincilik ödülünü Engelliler Entegre Yüksekokulu dördüncü sinif ögrencisi Naz Günes aldi. “Hayata Bagli Ol” konulu afis tasarim yarismasinda Yüksekokul ikinci sinif ögrencileri Hikmet Baris Uysal ve Mustafa Kemal Ergüleç, üçüncü sinif ögrencileri Melisa Biter ve Hasret Ebiç’in tasarimlari sergilemeye deger bulundu. Engelliler Entegre Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Gürgür ve Grafik Sanatlar Anasanat Dali Baskani Doç. Nilgün Salur tarafindan yapilan açilis konusmalarinin ardindan ögrencilere tesekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Törene, Engelliler Entegre Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Gürgür, Grafik Sanatlar Anasanat Dali Baskani Doç. Nilgün Salur, Yüksekokul akademik ve idari personeli ile çok sayida ögrenci katildi.



“Ögrencilerin basarilari Üniversitemizi gururlandirdi”

Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Gürgür yaptigi açilis konusmasinda, "Bugün burada kazandiginiz ödüllerin tesekkür belgelerini takdim etmek için toplandik. Basarilariniz hepimizi çok gururlandirdi. Verdiginiz emeklerden dolayi sizlere tesekkür ediyorum. Basarilarinizin devamini diliyorum." dedi.



“Ögrencilerimiz çalismalarini çok kisa bir sürede tamamladi”

Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu Uygulamali Güzel Sanatlar Bölümü Grafik Sanatlar Anasanat Dali Baskani Doç. Nilgün Salur ise törende sunlari aktardi:

“Bu projeyi okulumuz ögrencileri ile beraber gerçeklestirdik. 27 ögrencinin katilim sagladigi projede üç hafta gibi kisa bir sürede çalismalar tamamlandi. Burada gördügünüz islerin haricinde ellerinde bu kadar daha çalismalar mevcut, bu sebeple verdikleri emeklerden dolayi hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Basarilarinin devamini diliyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile