Hırsız 'Eşimin Tedavi Masrafları İçin Çaldım'' Dedi

Konya'da, kapısı açık bırakılan bir tuhafiye dükkanından para çaldıktan sonra yakalanan zanlı, kendini ''Eşimin tedavi masrafları için çaldım'' diyerek savundu. Yapılan araştırmada 24 ayrı suç kaydı çıktı.

Sol kolu olmayan şüpheli Ramazan K. , 13 Kasım'da, Konya Otogarı yakınlarında bir tuhafiyeci dükkanına, iş yeri sahibinin kapıyı kilitlemeden gitmesini fırsat bilerek girdi.

Kasadaki 350 lirayı alıp çıkan Ramazan K. iş yerindeki güvenlik kamerasına takılmaktan kurtulamadı. Görüntülerden yola çıkan polis ekipleri Ramazan K'yı yakaladı.

Polise verdiği ifadesinde pişman olduğunu belirten Ramazan K, ''Kulu ilçesinde yaşıyorum. Eşimi Konya'daki hastaneye getirdim fakat hastane masraflarını karşılayacak para bulamadım. Boş bulundum, eşimin tedavi masrafları için çaldım'' dedi.

Polis ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda zanlının 24 ayrı suç kaydının bulunduğunu tespit etti.

Öte yandan, Konya'da cadde ve sokaklardan 14 rögar kapağı ile bir su vanasını çaldıkları iddia edilen Celal K. ve Soner K. de yakalandı. Celal K'nin 60, Soner K'nin ise çoğu hırsızlık olmak üzere toplam 33 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile