Hizmet Emekçileri, Kutlamalarda Moral Buldu

Hizmet Emekçileri, Kutlamalarda Moral Buldu

Hizmet emekçileri ve etkinlik sektörünün temsilcileri, ’Ulusal Etkinlik Haftasi’ kutlamalariyla moral ve motivasyon buldu.

Tüm Etkinlik Sektörü Isveren Sendikasi Etkinlik-Sen, her yil Subat ayinin son haftasini Ulusal Etkinlik Haftasi olarak kutlamaya devam ediyor. Salgin ve dogal afetler sebebiyle sikintili günler geçiren, is ve kazanç kaybi yasayan hizmet emekçileri ve etkinlik sektörünün temsilcileri, ’Ulusal Etkinlik Haftasi’ kutlamalariyla bir araya geldi. Hatirlandiklari, moral ve motivasyon bulduklarini ifade eden Etkinlik-Sen Genel Baskani Ali Koray Özandaç, bu haftayi tüm yurtta tüm etkinlik sektörü sivil toplum kuruluslari ve paydaslarimiz ile cosku ile kutlamayi ve geleneksel hale getirmeyi umut ettiklerini söyledi.



Il olarak Ankara’da Anitkabir’e giden sektör temsilcileri, Mustafa Kemal Atatürk’ün mozalesine çelenk koyarken, Tüm Etkinlik-Sen il baskanliklari da, kendi sehirlerinde törenler düzenleyerek ’Ulusal Etkinlik Haftasi’ni Kutlamalarini baslatti. Daha sonra Kapadokya’da 2 gün süren bulusmada, Türkiye’nin her bölgesinden katilan Etkinlik-Sen Il baskanlari ve STK temsilcileri bir araya geldi.

Etkinlik-Sen Genel Baskani Ali Koray Özandaç, Bursa ili teskilatlanmasi hususunda çalismalar yapmak üzere Il Baskani olarak Tayfun Beklik’in atandigini belirterek kendisine yetki belgesini takdim etti.

Iyi veya kötü günlerinde fedakârca hizmet eden, devletinin ve halkinin her zaman yaninda ve destekçisi olan isletme ve isverenlerimiz ile çalisanlarimizin hatirlandigi bir programa imza attiklari için mutlu oldugunu belirten Etkinlik-Sen Bursa Il Baskani Tayfun Beklik, "Etkinlik ve hizmet sektöründe çalisan dügün salonlari, etkinlik mekani isletmecileri, prodüksiyon firmalari, menajerlik ajanslari, organizasyon ve catering firmalari, restoran, cafe, lokanta ve otel isletmecisi isveren ve çalisan emekçileri toplulugu, ülke nüfusunda 20 milyon kisiyi etkiliyor. Tüm bu sektörlerin çati kurulusu Etkinlik-Sen olarak, bu büyük toplulugun belirli bir gün ve haftada aniliyor ve hatirlaniyor olmasinin çok önemli oldugunu düsünüyoruz. Problemlerimizin ve beklentilerimizin konusuldugu, idarecilere sunacagimiz projelerin degerlendirildigi böyle bir hafta herkes için çok anlamli ve faydali oldu" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile