IBB Baskan Adayi Murat Kurum Ve Besiktas Belediye Baskan Adayi Serkan Toper Seçim Koordinasyon Merkezi Açti

IBB Baskan Adayi Murat Kurum Ve Besiktas Belediye Baskan Adayi Serkan Toper Seçim Koordinasyon Merkezi Açti

Cumhur Ittifaki’nin IBB Baskan Adayi Murat Kurum ve Besiktas Belediye Baskan Adayi Serkan Toper, Besiktas MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’ni birlikte açti. Programda konusan Kurum “31 Mart aksami fetret dönemini hep birlikte bitirecegiz” dedi. Besiktas Belediye Baskan Adayi Serkan Toper ise “Vefasi olmayan yöneticinin cefasini biz Besiktaslilar çekiyoruz” ifadelerini kullandi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Besiktas Seçim Koordinasyon Merkezi, açildi. Açilis törenine IBB Baskan Adayi Murat Kurum, Besiktas Belediye Baskan Adayi Serkan Toper, TBMM Baskanvekili Celal Adan, AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, MHP Istanbul Il Baskani Sertel Selim ve çok sayida partili katildi.

Protokol konusmalariyla baslayan program açilis kurdelesinin kesilmesiyle son buldu. Açilista vatandaslar tarafindan ilgiyle karsilanan Kurum, hatira fotografi çektirdi.

“Türk Yüzyili’nin önsözünü Besiktas’tan, Istanbul’dan yazacagiz”

Açilista konusan Cumhur Ittifaki’nin IBB Baskan Adayi Murat Kurum “AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin birligi hepimizin ittifaki, Cumhur’un Ittifaki’dir. Bu ittifak devletin ve milletin istikbali için 15 Temmuz’da can ve kan verilerek halkimiz tarafindan meydanlarda kurulmustur. Biz bu tarihi birlikteligi 31 Mart aksami Istanbul’un 39 ilçesinde zirveye tasiyacagiz. Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli arasindaki uyumu, bizler de il, ilçe teskilatlarimizla belediye yönetimlerimizle örnek alacagiz. Hep birlikte el ele milletimize duygularimizi, hedeflerimizi anlatacagiz. Biz bunu Besiktas’in çarsisinda, sokaginda görüyoruz. Milletimiz bekledigimiz isareti verip bizi kucakliyor. 31 Mart gecesi Istanbul’da bu fetret dönemi, duraklama dönemi kesinlikle son bulacaktir. Bu aziz Istanbullular bizim bütün heyecanimizi bizimle paylastiklari bu süreçte bizlerle birlikte yol yürümeye devam edecektir. Büyüklerimiz milletimiz ariftir, her seyi bilir görür ve anlar demistir. Istanbullular milletin sorunlarina iliskin koyulmasi gereken iradeyi net bir sekilde göstermektedir” dedi.



“Milletimizle el ele 31 Mart aksami bir bayram yasayacagiz”

Istanbullularin sorunlarinin hep birlikte giderilecegini vurgulayan Kurum “Istanbullularla birlikte 31 Mart aksami bu fetret dönemini hep birlikte bitirecegiz. Bu 5 yillik süreçte kaybedilmis hayallerini, umutlarini, gelecegini maalesef endise içerisinde görüyorlar. Istanbul bugün ehliyetsizligin, liyakatsizligin, is bilinmezligin ve partizanligin altinda karmasa ve kaos içerisindedir. Hep birlikte Istanbul’umuzun bu düsmüs oldugu istikrarsizlik sarmalindan, hizmet yoksunlugundan ve eser yoksunlugundan Cumhur Ittifaki’mizla birlikte 31 Mart aksami simdi Istanbul, sadece Istanbul diyecegiz. Milletimizle el ele 31 mart aksami bir bayram yasayacagiz. Tüm Istanbullular ve Istanbul’da yasayan kardeslerimiz kazanacak” seklinde konustu.



“Vefasi olmayan yöneticinin cefasini biz Besiktaslilar çekiyoruz”

Cumhur ittifaki Besiktas Belediye Baskan Adayi Serkan Toper ise Besiktas’in milli durusun, manevi degerlerin, vefanin semti oldugunu vurgulayarak, “Besiktas hak ettigi vefayi göremiyor. Kimden göremiyor. Riza Akpolat Besiktas Belediye Baskani. Semte vefasi yok. Vefasi olmayan yöneticinin cefasini biz Besiktaslilar çekiyoruz. Mevlana der ki ‘sevgi ispat ister, kantari da fedakarliktir’. Besiktas’a dair her seçim döneminde ‘baska Besiktas yok sahip çik’ derler. Ama Besiktas’i sevdiklerine dair en ufak bir ispatlari ortada yok. Öyle bir Besiktas ki tarihi dokusu bozulmus, yesil alani yok, gençler mutlu degil, yaslilar mutlu degil, kadinlar mutlu degil. Besiktas’ta sahada boynunu büküp “belediyeden memnunuz” diyen CHP seçmenine dedim ki ‘artik bu mahcubiyete mahkum degilsiniz’. Besiktas’a hizmet siyasetini getirmek isteyen biri var. Bizlere inanin dedik. Bu çagrimiz karsilik görmeye basladi” diye konustu.

Besiktas’in yillarca ranta kurban edildigini söyleyen Toper, “Besiktas’in rantina büyük sevdalari var. Besiktaslilara duymadiklari sevgi ve vefayi Besiktas’in rantina gayet hirsla duydular. 20 yildir Besiktas ranti sömürülen bir anlayis tarafindan maalesef sömürülmekte. Otopark yok, kentsel dönüsümle ilgili birakin adami irade dahi yok. Biz diyoruz ki geldigimizde kentsel dönüsüm noktasina öyle adimlar atacagiz ki Besiktasli gece deprem korkusu olmadan huzurla evlerinde yatabilecek. Besiktas’ta kentsel dönüsümü gerçeklestirmek zorundayiz. Huzurlu sokaklari insa edecegiz, kaldirim isgallerine son verecegiz. Otopark sorununu çözecegiz. Bir genç bana dedi ki ‘arkadaslarimizi kiskaniyoruz orada yüzme havuzlari, kütüphaneler var Besiktas’ta hiçbir sey yok’ . Dedik ki güçlü bir karar verin artik Besiktas rantla, yolsuzlukla, hizmetsizlikle degil ilham veren belediyecilik anlayisi ile tüm Türkiye’de anilir hale gelsin dedik. Besiktasli bu çagrimiza kulak verdi ve sahada sunu sorduk. Kentsel dönsüüm deyince bunu kim çözer deyince Murat Kurum ismini verdiler. Insanlar biz sanal belediyecilik istemiyoruz, algi belediyeciligi istemiyoruz gerçek belediyecilik istiyoruz dediler” açiklamalarinda bulundu.

“Motivasyonu Istanbul olmayanlar, sehrin 5 yilini heba ettiler” diyen Toper, “Bu fetret devri Murat Kurum baskanimizla 1 Nisan sabahi sona erecek insallah” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile