IKAF'24 Fuarina 200'Ün Üzerinde Kurum Ve Kurulus Stant Açti

IKAF'24 Fuarina 200'Ün Üzerinde Kurum Ve Kurulus Stant Açti

Eskisehir’de Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliginde düzenlenen Iç Anadolu Kariyer Fuari (IKAF’24) binlerce ziyaretçiyi agirladi.

Fuarda, kamu ve özel sektörden 200’ün üzerinde kurum ve kurulus, standlarini açarak ögrenci ve mezunlara kariyer imkanlari hakkinda bilgi verdi. Fuarin paydaslari arasinda Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi Baskanligi, Eskisehir Valiligi, 12 üniversite ve çesitli meslek odalari da yer aldi. Fuarin ilk gününde, Il Müftülügü de standini açti. Fuarda Il Müftülügü, üniversitelerde geçerken kulübüyle birlikte yürüttügü atölyelerde devam eden hat sanati, tezhip, ebru gibi el sanatlarinin tanitimi da yapildi. Bu sanatlarin tarihçesi, özellikleri, malzemeleri ve yapilis teknikleri hakkinda bilgiler verildi.

Ayrica standa gelen ziyaretçilere bu sanatlari deneme imkani da sunuldu. Bu sanatlarin kültürümüzün önemli bir parçasi oldugu vurgulandi. Il Müftüsü Bekir Gerek, fuari ziyaret ederek standlar arasinda dolasti. Saglik Il Müdürü Doç. Dr. Yasar Bildirici de, Il Müftüsü Bekir Gerek ile birlikte Il Müftülügü standini ziyaret etti. Stand ziyaretleri sirasinda, fuara katilan kurumlar arasinda isbirligi ve iletisim aglari da güçlendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile