Iki Elin Sesi Var Çocuk Orkestrasindan Muhtesem Konser

Iki Elin Sesi Var Çocuk Orkestrasindan Muhtesem Konser

Tepebasi Belediyesi 16. Uluslararasi Eskisehir Pismis Toprak Sempozyumu çerçevesinde Tepebasi Belediyesi Iki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrasi Eskisehirlilere muhtesem bir aksam yasatti.

Tepebasi Belediyesi tarafindan bu yil 16.’si düzenlenen Uluslararasi Eskisehir Pismis Toprak Sempozyumu dahilinde düzenlenen etkinlikler hiz kesmeden sürüyor.

Bu çerçevede Vecihi Hürkus Havacilik ve Teknoloji Parki’nda gerçeklestirilen programda Tepebasi Belediyesi Iki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrasi sahne aldi. Orkestra sefligini Simay Pala’nin üstlendigi konserde çocuklar, birbirinden güzel eserleri basari ile seslendirdi. Orkestra, programi izleyen Eskisehirlilerden tam not aldi.

Sempozyum çerçevesinde 8 Eylül’de Volkan Imançer, 9 Eylül’de Mithat Körler, 10 Eylül’de Cafer-Derya Nazlibas, 13 Eylül’de Gece Tarifesi ve 17 Eylül’de Ali Altay Vecihi Hürkus Havacilik ve Teknoloji Parki’nda Eskisehirliler ile bulusacak. Tepebasi Belediyesi yetkilileri de tüm Eskisehir sakinlerini sempozyum etkinlikleri ve konser programlarina davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile