Il Milli Egitim Müdürü Gümüs Açiklamasi 'Hizla Degisen Dünyayi Takip Edebilen Ögrenciler Yetistirmek Için Çalisacagiz'

Il Milli Egitim Müdürü Gümüs Açiklamasi 'Hizla Degisen Dünyayi Takip Edebilen Ögrenciler Yetistirmek Için Çalisacagiz'

Okula uyum programi çerçevesinde ders basi yapan ögrencilerle bir araya gelen Kastamonu Il Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, "Hizla degisen dünyayi takip edebilen, milli ve manevi degerlerle donatilmis ögrenciler yetistirmek için hep beraber çalisacagiz” dedi.

Kastamonu Il Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, beraberinde Temel Egitimden Sorumlu Sube Müdürü Halil Ibrahim Kara ile birlikte okula uyum programi çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. 2023-2024 egitim-ögretim yili okula uyum programi çerçevesinde Atatürk Ilkokulunu ziyaret eden Gümüs, burada ögretmen ve idarecilerle bir araya geldi. Bir süre ögretmenlerle sohbet eden Gümüs, “Kastamonu’daki ögrencilerimizin rakibi Çin, Kanada ve Amerika’daki ögrencilerdir. Hizla degisen dünyayi takip edebilen, milli ve manevi degerlerle donatilmis ögrenciler yetistirmek için hep beraber çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

Ardindan Gümüs, okulla yeni tanisan ögrencileri siniflarinda ziyaret etti. Ögrencileri okula uyum haftasinda yalniz birakmayan Gümüs, ögrencilerle bir süre sohbet ederek heyecanlarina ortak oldu. Gümüs, okul bahçesinde çocuklarini bekleyen velilerle de bir süre sohbet ederek velilerin taleplerini dinledi.

Il Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, 2023-2024 egitim-ögretim yilinin tüm ögretmen, idareci, ögrenci ve velilere hayirli olmasini diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile