Ilahiyatçi Yazar Doç. Dr. Pisgin, Denizlililerle Bulustu

Ilahiyatçi Yazar Doç. Dr. Pisgin, Denizlililerle Bulustu

Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayinin dolu dolu yasanmasi için hazirladigi Büyüksehir’le Ramazan programlari devam ediyor. Bu çerçevede sevilen ilahiyatçi yazar Doç. Dr. Pisgin, Denizlililerle bulustu.



Denizli Büyüksehir Belediyesinin ramazan ayi dolayisiyla hazirladigi Büyüksehir’le Ramazan, sevilen ilahiyatçi yazar Doç. Dr. Yasin Pisgin’i agirladi. Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Hüdaverdi Otakli, davetiler ve çok sayida vatandas katildi.



Burdur Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Pisgin, Denizli’de olmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Pisgin, içindekileri hulusi bir kalple paylasmak, bir konferans vermek üzere degil muhabbet yapmak üzere huzura çiktigini söyledi.

Türkiye’de büyük bir deprem yasandigini belirten Doç. Dr. Pisgin, “Enkazin altinda sadece bu milletin evlatlari degil ayni zamanda bizim kalbimiz gönlümüz de kaldi. Devletimizin milletimizin basi sag olsun. Ben de Iskenderunluyum ben de yakinlarimi kaybettim” dedi.



Her doganin ölmeye, her gelenin gitmeye, her gencin yaslanmaya, her tazenin bayatlamaya, solmaya mecbur ve mahkum oldugunu ifade eden Pisgin, “Yasam elimizdeki en kiymetli nimettir” dedi.



Izleyicilerin begeniyle izledigi söylesinin sonunda Denizli Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Hüdaverdi Otakli, Doç. Dr. Pisgin’e günün anisina üzerinde Denizli horozu figürü bulunan bir kaide verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile