İlesam`dan Mehmet Akif Ersoy Toplantısı

İlesam`dan Mehmet Akif Ersoy Toplantısı

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) ile Bakırköy Lisesi`nin birlikte düzenlediği 2011 Mehmet Akif Ersoy Yılı etkinlikleri, onüçüncü programla devam edecek.

Programda, şair yazar Sadettin Kaplan, Alioğlu Yayınevi tarafından 2011 yılında yayınlanan Mehmet Akif ile Safahat Sahilinde isimli kitabını dinleyicilere anlatacak. İLESAM İstanbul Şubesi Başkanı Cafer Vayni, düzenledikleri etkinliklerde konu hakkında birinci sınıf fikir ve eser sahiplerinin yer aldığınıbelirterek "kendisinden önce beş yıl İLESAM İstanbul Şube Başkanlığı görevini yürüten Sadettin Kaplan`ın da bu anlamda Türk edebiyatının granitlerinden birisi olduğunu" söyledi.

Bakırköy Lisesi Müdürü Cengiz Tarbak da, 25 yıllık okul müdürlüğü hayatını 2011 Mehmet Akif Ersoy Yılı Etkinlikleri ile taçlandırdığını, Batı`da yaygın olan "hizmetkâr liderlik" bakış açısı ve davranışıyla Türk gençliğine daha da faydalı olabildiklerini" ifade etti.Konferansın, Bakırköy Lisesi Konferans Salonunda 23 Kasım 2011 günü saat 13.00`te başlayacağı belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile