Ilimtepe Is Ve Yasam Merkezi'ne Bilgi Evi Ve Spor Tesisi Yapilacak

Ilimtepe Is Ve Yasam Merkezi'ne Bilgi Evi Ve Spor Tesisi Yapilacak

Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, Ilimtepe Is ve Yasam Merkezi’nin çati katinin bilgi evi ve spor tesisi olarak düzenlenmesi için Büyüksehir Belediyesi’ne tahsis edilecegini belirtti.

Körfez Belediyesi’nin haziran ayi meclis toplantisi gerçeklestirildi.

Baskan Sener Sögüt baskanliginda gerçeklestirilen toplantida gündem maddeleri tek tek görüsülerek karara baglandi. 14 ve 28 Mayis’ta yapilacak seçimlere deginen Sögüt, "Millet olarak özellikle demokrasimizin örnek gösterilecegi bir seçimi geride birakti. Herkes kendi öz iradesi ile oylarini kullandi. Yerel ve genelde çalismalarimiza devam edecegiz. Ben tekrar hayirli ugurlu olmasini diliyorum" dedi.

Su zammi ile ilgili gelen soruya da cevap veren Baskan Sögüt, "Maliyetler artmasina ragmen ötelenen bir durumdu. Sayistay da denetim raporunda bunu elestirdi, zimmet çikartabilecegi raporda yer aldi. Bu uyari da dikkate alinarak bir artis yapildi" diye konustu.



"Bilgi evi ve spor salonu yapacaklar"

Toplantida Ilimtepe Is ve Yasam Merkezi’nin çati katinin bilgi evi ve spor tesisi olarak düzenlenmesi için Büyüksehir Belediyesi’ne tahsisi de gündeme geldi. Baskan Sögüt, "Büyüksehir Belediyemize alani tahsis edecegiz. Bedelsiz olarak 10 yilligina bir tahsis olacak. Bilgi evi ve spor salonu yapacaklar. Bölgedeki vatandaslarimizin da talebi vardi güzel bir çalisma olacak" seklinde konustu.

Toplantida 16 binek aracin kiralanmasi da gündeme geldi. Oy çoklugu ile karar kabul edilirken, 2023 yili bütçesine ek ödenek maddesi görüsüldü. Baskan Sögüt’ün konusmalarinin ardindan bütçe talebi komisyona gönderilirken, bir sonraki meclis toplantisinin tek maddelik ek bütçe gündemi görüsmesi ile 6 Haziran Sali günü gerçeklestirilmesi kararlastirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile