Ilk Dijital Autoshow Organizasyonu, 14-26 Eylül'de Otomotiv Tutkunlarini Bir Araya Getirecek

Ilk dijital Autoshow organizasyonu olma özelligine sahip Autoshow 2021 Mobility fuari, 14-26 Eylül'de otomotiv tutkunlariyla bulusacak.

Otomotiv Distribütörleri Dernegi'nden (ODD) yapilan açiklamaya göre, 13 Eylül’de basin mensuplari, 14 Eylül'de ise tüm otomotiv tutkunlari ile bulusacak ilk dijital fuar, 26 Eylül'e kadar devam edecek.

ODD tarafindan "mobilite" temasi ile gerçeklestirilecek organizasyonda ziyaretçiler, otomobillerin ve hafif ticari araçlarin yani sira ilk kez motosiklet ve scooter'lari da inceleyebilecek.

ODD tarafindan düzenlenen ilk dijital Autoshow olma özelligine sahip olacak organizasyonda katilimci her marka; sanal gezinti için boyutlandirilmis özel stant alanini tasarlamis durumda. Panaromik görüntüleme teknolojisi ile oldukça zengin bir dijital fuar içerigine ulasabilecek ziyaretçiler, markalarin satis temsilcileriyle canli görüsürken, ürünler ve finansman imkanlari hakkinda detayli bilgi alabilecek. Ayrica, tüm ziyaretçiler markalarin "merchandising" ürünlerine ulasabilecek ve fiziki test sürüsü için rezervasyonlarini planlayabilecek.

Autoshow 2021 Mobility etkinligi için tüm otomotiv tutkunlari www.odd.org.tr adresinden giris yaparak kayit olabilecek. Uluslararasi OICA fuar takvimine de dahil olan fuar, tüm ziyaretçiler tarafindan ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Autoshow'da yaklasik 30 otomotiv markasinin birçok modeli ve çesitli sürprizler, otomotiv tutkunlarinin begenisine sunulacak. Fuarin destekçileri basta Castrol olmak üzere, Otokoç Otomotiv, Garanti BBVA, Autorola, Continental, sahibinden.com, IPSOS ve Otostat markalari oldu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile