Ipekyolu'nda Mehmet Erdem Rüzgari

Ipekyolu'nda Mehmet Erdem Rüzgari

Van’in Ipekyolu Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Ipekfest Gençlik Konserleri’ bünyesinde sahne alan ünlü sarkici Mehmet Erdem, hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti.

Ipekyolu Belediyesi tarafindan organize edilen ve bu yil 1’incisi gerçeklestirilen “Ipekfest Bilim ve Gençlik Festivali’nin 2. gününde Mehmet Erdem firtinasi yasandi. Saat 20.30 itibariyle Kent Meydani’nda baslayan konsere Van Vali Yardimcisi Ömer Faruk Canpolat, Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, Muradiye Kaymakami Erkan Savar ve çok sayida davetli katildi.

Büyük tezahüratlar esliginde sahne alan Mehmet Erdem, sevilen sarkisi "Ali yazar, Veli bozar” ile hayranlarina ‘merhaba’ dedi.

Popüler sarkisi “Hakim Bey” ile meydani costuran Erdem, konser alanini dolduran Vanlilardan büyük alkis topladi. Yaklasik iki saat süren konserin sonunda Mehmet Erdem’e çiçek vermek üzere sahneye gelen Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, ünlü sanatçiya davetlerini kirmayarak geldikleri için tesekkür etti. Aydin, gençlere hitaben yaptigi konusmada, “Van’in en güzel, en yakisikli, en hayat dolu gençleri hos geldiniz. Madem Türkiye’nin en coskulu gençleri burada, biz de Türkiye’nin en güçlü sesini Van’a davet edelim dedik. Sag olsun Türkiye’nin en güçlü sesi de bizi kirmayarak buraya geldi ve Türkiye’nin en kaliteli orkestrasi da bu aksam burada. Ipekyolu Belediyesi olarak sizler için bu festivali baslattik. Festivalimiz 3 gün devam edecek. Hepinizi çok seviyoruz, iyi eglenceler diliyoruz" dedi.

Ünlü sanatçi Mehmet Erdem ise 15 gün içerisinde 2. kez Van’a geldigini belirterek, “Bize göstermis oldugunuz bu teveccüh için ayrica ben çok tesekkür etmek istiyorum. Her zaman bu cosku, her zaman her yerde olmuyor. Bunu bilin, helal olsun size. Tesekkürler, sag olun" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile