İrak Belediyeler Heyeti Keçiören'i Ziyaret Etti

İrak Belediyeler Heyeti Keçiören'i Ziyaret Etti

Türkiye'deki belediyecilik uygulamalarını incelemek üzere Ankara'ya gelen Irak'taki belediye başkanları ve belediye bürokratları, Keçiören Belediyesi'ni ziyaret etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile bir araya gelen konuklar, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Keçiören Belediyesi, farklı alanlardaki proje ve uygulamaları ile dünyaya örnek olmaya devam ediyor. Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Irak belediyeler heyeti, Keçiören Belediyesi'ni ziyaret etti. Dört belediye başkanının bulunduğu 18 kişilik heyette Dohuk Büyükşehir Belediye Başkanı Mohammed Thir Salih Mohammed, Sumel Belediye Başkanı Akram Yahya Ahmed Alhaji, Sarya Belediye Başkanı Ary Hajj Ali, Muserik Belediye Başkanı Khalid Slaiman Yaseen Yaseen ve belediye bürokratları yer aldı.

Irak belediyelerinin belediyecilik standartlarının yükseltilebilmesi amacıyla Türkiye'de incelemelerde bulunan heyet, özellikle çevre ve temizlik konularında detaylı bilgiler aldı. Keçiören'deki park ve bahçeler ile sosyal tesisleri gezen heyet, Keçiören Belediyesi makine ve araç parkında da incelemelerde bulundu. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile bir araya gelen misafir heyet, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Keçiören'deki uygulamaların kendileri için Son derece faydalı olacağını dile getiren konuklar desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Keçiören Belediyesi'nin her alanda dünya belediyelerine örnek olduğunu vurgulayan Keçiören Belediye Başkan Mustafa Ak, özellikle e-devlet uygulamalarında farklı ülkelerden bir çok belediyenin Keçiören'e gelerek incelemelerde bulunduğuna dikkat çekti. Hayata geçirdikleri proje ve uygulamaların örnek olarak gösterilmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Başkan Ak, ziyarete gelen konuklara her konuda destek olduklarını söyledi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile