Iranli Kadin Doktor Apart Odasinda Ölü Bulundu

Iranli Kadin Doktor Apart Odasinda Ölü Bulundu

Tip fakültesini Iran’da bitirdikten sonra Denizli’ye yerlesen kadin doktor, 4 yildir yasadigi apart odasinda ölü bulundu. Uzmanlik sinavina hazirlanan doktoru ölü olarak bulunan arkadasi ise gözyaslarina hakim olmadi.

Olay, ögle saatlerinde Pamukkale ilçesine bagli Istiklal Mahallesi 1159 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Iran’da tip fakültesini bitirdikten sonra Denizli’ye yerlesen pratisyen hekim Haniyeh Mousavifard’dan (34) dün aksam saatlerinden bu yana haber alamayan arkadasi P.K. (28), Mousavifard’in 4 yildir yasadigi aparta geldi. Yetkililerle birlikte odaya giren P.K., Haniyeh Mousavifard’in yerde hareketsiz bir sekilde durdugunu görünce 112 Acil Çagri Merkezini arayarak yardim istedi.

Olay yerine gelen saglik görevlileri tarafindan hayatini kaybettigi belirlenen Haniyeh Mousavifard’in cenazesi, ölüm nedeninin belirlenebilmesi amaciyla adli tip morguna kaldirildi. Arkadasini ölü olarak bulan P.K. ise gözyaslarina hakim olmadi. Tipta uzmanlik sinavina hazirlanan ve bir süre önce beyninden operasyon geçirdigi ögrenilen Haniyeh Mousavifard’in süpheli ölümüyle ilgi sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile