Is Merkezinin Çati Katinda Çikan Yangin Korkuttu

Is Merkezinin Çati Katinda Çikan Yangin Korkuttu

Gaziantep’te, bir is merkezinin çati katinda yalitim malzemelerinin tutusmasi sonucu çikan yangin korku ve panige neden oldu. Yangin, ihbar üzerine olay yerinde gelen itfaiye ekiplerinin kisa süreli müdahalesiyle söndürüldü.

Yangin, Gaziantep’in Sehitkamil ilçesi Gazimuhtarpasa Bulvari üzerinde bulunan bir is merkezinin çati katinda meydana geldi. Iddiaya göre, aksam saatlerine dogru is merkezinin çati katinda bulunan yalitim malzemelerinin tutusmasi sonucu yangin çikti. Çevrede olayi gören vatandaslarin ihbari ile bölgeye çok sayida 112 acil saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çati katinda çikan küçük çapli yangini kisa süreli çalisma ile söndürdü. Is merkezindeki sogutma çalismalari ise sürüyor.

Yangin korku ve panige neden oldu

Kentin en islek noktalarindan birinde yer alan is merkezinde çikan yangin nedeniyle herhangi can kaybi ya da yaralanma olayi yasanmazken, pek çok is yerinin bulundugu is merkezinde büyük korku ve panik olustu. Yanginin söndürülmesi sonrasi ise herkes derin nefes aldi.

Yanginla ilgili genis çapli inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile