Isinden Ayrildi, Ürettigi Eglenceli Yemek Videolari Ile Fenomen Oldu

Isinden Ayrildi, Ürettigi Eglenceli Yemek Videolari Ile Fenomen Oldu

Kastamonu’da geçim sikintilarindan dolayi okulu birakip çalistigi restoranda asçiligi ögrenen Bülent Maden, hazirladigi yöresel yemek ve eglence videolari ile sosyal medyada fenomen oldu.

Kastamonu’da yasayan 32 yasindaki Bülent Maden, ailesinin maddi problemleri sebebiyle 16 yasindayken okulu birakmak zorunda kaldi. Ailesine yardimci olmak isteyen Maden, restoranda ise girdi. Restorandan ayrildiktan sonra sosyal medya platformlari için içerik üretmeye baslayan Maden, hazirladigi eglenceli yemek videolari, milyonlarca kisi tarafindan izleniyor.

“Birden yükselerek bugünlere kadar geldim”

Ailesinin maddi sikintilarindan dolayi liseden ayrildigini belirten Bülent Maden, “Maddi sorunlarimiz sebebiyle lise 2’yi birakmak zorunda kaldim. Aslinda çok akilli bir ögrenciydim. Annem ve babam pazarcilik yapardi, ben de onlar gelene kadar yemekleri yapip evi temizlerdim. Daha sonra bir restoranda çalismaya girdim. Orada çok çesit yemekler yapmayi ögrendim. Isten çiktigimda sosyal medya da yemek videolari paylasmaya basladim. Yavas yavas takipçilerim artmaya basladi.

On gün içinde bin takipçim oldu. Daha sonra para kazanmam açildi. Daha çok ilerlettigimde iyi paralar kazanmaya basladim, birden yükselerek bugünlere kadar geldim. Sosyal medyadan çok sevdigim insanlar oldu. Kardeslerim, bacilarim, annelerim bana destek verenlerden Allah razi olsun, çok destekçilerim oldu. Takipçilerim, ‘Bülent sen bizim psikiyatri ilacimiz gibisin, bizi çok güldürüyorsun’ diyorlar. Allaha sükürler olsun sosyal medyada çok büyüdüm, çok güzel yerlere geldim, kendimi çok güzel gelistirdim. Allaha sükür eski sikintilarimizdan kurtulduk. Suanda evim olsun, arabam olsun güzel bir yasantimiz var. Hala yemekler yapip video çekmeye devam ediyorum. Rabbim ömür verdikçe de sosyal medyada devam edecegim. Sosyal medya da tanininca es dost edinmeyi ögrendim. Çok iyi temiz kalpli insanlar tanidim. Çekimlerim oldugu zaman ‘Bülent bey seni izliyoruz’ diye herkes fotograf atar. Su olayi hiç unutamiyorum, 96 yasinda bir teyzemiz varmis. Bu teyzem devamli, ‘Bülent çiksin da izleyeyim’ dermis. Bende ona tesekkürler mesaji göndermistim. Büyüdükçe büyüdük, kitlemiz olustu. Televizyon, reklam gibi çok teklifler geldi, hiçbirisine aldiris etmedim. Bazi insanlar videolari izlenmeyince pes ediyor. Hiç pes etmeyin sürekli video paylasin yilmayin, üsenmeyin. Rabbim herkese nasibini bir kösede ayirmistir. Çok takipçim ‘Bülent sen bir restoran açsan da biz de senin güzel yemeklerini gelsek’ diyorlar. Böyle de bir projemiz var gibi” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile