Istanbul'da Akli Almaz Olay Kamerada Açiklamasi Kovulunca Müsterilerin Üstüne Tiner Atti

Istanbul'da Akli Almaz Olay Kamerada Açiklamasi Kovulunca Müsterilerin Üstüne Tiner Atti

Besiktas’ta bir sahis yemek yiyen müsterileri para isteyerek rahatsiz etti. Restoran çalisanlarinin iterek yere düsürdügü sahis, uzaklastirildigi esnada müsterilere tiner atti. Kaçmaya çalisan süpheli yakalanip polise teslim edildi. Akil almaz olay kameralara anbean yansirken, olayda yaralanan olmadi.

Olay, dün saat 03.30 siralarinda Besiktas Sinanpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde müsterilerin bir restoranda yemek yedigi esnada bir sahis, yanlarina gelerek para talep etti. Müsterilerin reddetmesi üzerine sahis israr etmeye basladi.

Bunu gören çalisanlar, sahsi müsterileri rahatsiz etmemesi yönünde uyardi. Uyarilari dikkate almayan sahisla çalisanlar arasinda tartisma çikti.

Kovulunca müsterilerin üstüne tiner atti

Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine sahis, cebinden çikarttigi tineri müsterilerin ve çalisanlarin üzerine atti. Olayin ardindan müsteriler panik yasarken, çalisanlar ise kaçan sahsi bir süre kovaladiktan sonra yakaladi. Olayda yaralanan olmazken, yasananlar ise kameralara anbean yansidi. Olayin ardindan yakalanan sahis, polis ekiplerine teslim edildi. Gözaltina alinan Mehmet A. isimli sahsa adli islem yapildigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile