Izmir Sarigöllüler Dernegi'nden Okula Kitap Bagisi

Izmir Sarigöllüler Dernegi'nden Okula Kitap Bagisi

Izmir Sarigöllüler Dernegi tarafindan Türkiye Cuumhuriyeti’nin kurulusunun 100. yili dolayisiyla ögrencilere kitap bagisinda bulunuldu.

Izmir Sarigöllüler Dernegi tarafindan Türkiye Cuumhuriyeti’nin kurulusunun 100. yili dolayisiyla Sarigöl Bahadirlar Hüseyin Keskekoglu Ilkögretim Okulu ögrencilerine Vicdan Efe’nin yazdigi "Koca Seyit" adli hikaye kitabindan 124 adet hediye etti. Yari yil öncesi hediye edilen kitaplari alan ögrenciler yariyil tatilinde okuyarak ikinci dönem kitabin yazari Vicdan Efe ile bulusturulacak. Kitabin yazari ile ögrencileri söyleside bulusturmayi planladiklarini belirten Izmir Sarigöllüler Dernegi üyeleri, "Dernek olarak her zaman ögrencilerimizin yanindayiz. Bu nedenle okullarda kitap okumayi ve yazarlarla ögrencileri bulusturmayi hedefliyoruz. Bu tür egitim faaliyetlerimiz devam edecektir." dedi.

Kendilerine hediye edilen "Koca Seyit" adli kitabi okumak için büyük bir heyecanla yariyil tatilini beklediklerini kaydeden ögrenciler ise yazar Vicdan Efe ile bulusmayi da sabirsizlikla beklediklerini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile