Jandarma Bag Evi Hirsizlarini Kiskivrak Yakaladi

Jandarma Bag Evi Hirsizlarini Kiskivrak Yakaladi

Bursa Il Jandarma Komutanligi’na bagli timler, bag evinden hirsizlik yapan 3 süpheliyi yapilan operasyonla kiskivrak yakaladi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Avdancik Mahallesi Dedebayir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K.T. (47) kendisine ait bag evinden çesitli cins ve miktarlarda malzemelerinin çalindigini fark etmesiyle durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine Bursa Il Jandarma Komutanligi’na bagli Osmangazi JASAT ile Ovaakça Jandarma Karakol Komutanligi bagli timleri yaptigi sorusturma neticesinde süpheli sahislardan biri olan E.Ç.’yi (34) olay yerinde yakalarken, diger süpheli Y.Ç. de (30) merkez Yildirim ilçesi Arabayatagi Mahallesi’nde yakalanarak gözaltina alindi. Hirsizlik olayinin bir diger süphelisi, 13 adet suç kaydi olan E.U. (35) ise yapilan sorusturma sonrasinda Inegöl ilçesi Alanyurt Mahallesi’nde kendi evinde yapilan operasyonla kiskivrak yakalandi.

Y.Ç. ve E.Ç. islemlerinin ardindan sevk edildikleri adliyede çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.U.’nun ise karakol komutanligindaki islemlerinin devam ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile