Kadin Voleybolcular At Binerek Stres Atti

Kadin Voleybolcular At Binerek Stres Atti

Tiffanny Tomato Bordo Spor kadin voleybol takimi, Elazig Hipodrom Müdürlügünde at binip stres atti.

Türkiye Kadinlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Tiffanny Tomato Bordo Spor kadin voleybol takimi, Elazig Hipodrom Müdürlügünü ziyaret etti. Önemli iki sporun bir araya geldigi etkinlikte sporcular at binerek stres atti. Elazig Hipodrom Müdürü Mehmet Demirçelik, Tiffanny Tomato Bordo Spor kadin voleybol takimini hipodromda agirlamaktan dolayi mutlu olduklarini söyledi.

Demirçelik, ’’Hipodromumuz tüm vatandaslarimiza açiktir. Elazig’imizin önemli takimlarindan Tiffanny Tomato Bordo Spor kadin voleybol takimini da merkezimizde agirladik. Spora ve sporcularimiza destek vermeye devam edecegiz’’ dedi.

Tiffanny Tomato Bordo Spor kadin voleybol takimi baskani Filiz Kaya ise ’’Türkiye’de voleybol bir tutku haline geldi. Türk kültüründeki yeri yüzyillar öncesine dayanan, Orta Asya’dan Anadolu’ya olan maceramizda yegane dostumuz olan atlar, harika bir sosyal zaman aktivitesidir. Iste bu tutku ve aktivite Elazig’da bir araya geldi. Binicilik spor faaliyetinin yani sira, bu asil hayvanlar ile kurulan dostluklar, birçok kazanimin yaninda insan hayatina yasam boyu nese katar. Bütün bu güzelliklerin yani voleybol ve ata binme aktivesini ayni karede bulusturan ve anlamlastiran Elazig Hipodrom Müdürlügüne tesekkür ederiz’’ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile