Kahramankazan'da Muhtarlar Günü Için Yemek

Kahramankazan'da Muhtarlar Günü Için Yemek

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, Muhtarlar Günü dolayisiyla ilçedeki muhtarlar için yemek verdi.

Kahramankazan Milli Egemenlik Parki’nda Belediye Baskani Serhat Oguz tarafindan, Muhtarlar Günü dolayisiyla ilçedeki muhtarlara yemek verildi.

Ilçe protokolü ve muhtarlarin yani sira çok sayida vatandasin katildigi yemek dagitimi saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile basladi.

Atatürk Aniti’na çelenk konulmasiyla devam eden yemek programinda konusan Belediye Baskani Oguz, mahallelerde yaptiklari çalismalar ve yapilacak projeler hakkinda bilgi verdi. Muhtarlarin sorun ve önerilerini dinleyen Oguz, Kahramankazan Belediyesi olarak vatandasa birlikte hizmet ettikleri muhtarlarin her zaman yaninda olduklarini söyledi.



Yerel yönetimlerin temel tasi ve ilk basamagi olan muhtarlarin her zaman yanlarinda olduklarini ifade ederek, millete hizmet yolunda tüm muhtarlara basarilar diledi. Göreve geldigi günden bu yana muhtarlarla millete hizmet yolunda güzel islere imza attiklarini ifade eden Oguz, bundan sonra da vatandaslarin memnuniyeti için muhtarlarla birlikte ayni sekilde çalismaya devam edeceklerini kaydetti.

Oguz, FETÖ darbe girisiminin komuta merkezi olan Akinci Üssü’nden kalkarak sivil halki, TBMM’yi ve devlet kurumlarini bombalayan savas uçaklarini engellemeye çalisirken sehit olan Kahramankazan Ahi Köyü Muhtari Ali Anar ve ebediyete irtihal eden muhtarlara rahmet dileyerek, tüm muhtarlarin günlerini kutladi. Muhtarlar da kendilerini bu özel günlerinde yalniz birakmayan Baskan Oguz’a tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile