Kapatilan Karakol 9 Yil Sonra Yeniden Açildi

Kapatilan Karakol 9 Yil Sonra Yeniden Açildi

Tokat’in Niksar ilçesine bagli Yazicik beldesinde bulunan ve 2013 yilinda kapanan Yazicik Karakol Komutanligi’nin açilisi törenle yapildi.

Yazicik Karakol Komutanligi’nin açilisi töreni saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Il Jandarma Komutani Albay Bahri Bostanci, konusmasinda karakol hakkinda bilgi verdi. Daha sonra kürsüye gelen Vali Numan Hatipoglu, karakolun hizmete açilmasinda emegi geçenlere tesekkür ederek, “Kahraman jandarmamiz ve emniyet teskilatimiz, ülkemizin iç güvenligi hususunda her zaman karsisina çikan her engeli asacak kabiliyet ve imkan içerisindedir. Bizler de onlarla birlikte ayni zamanda dünyanin en önemli kriz bölgesinin tam ortasinda bir huzur adasi olarak yasayan Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak ayni kararlilik içerisinde bu huzur ve sükun adasini korumak, barisi, esenligi temin etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalisacagiz. Karakolumuzun hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan kurdele kesilerek Yazicik Karakolunun açilisi yapildi. Açilisa Vali Numan Hatipoglu’nun yani sira Giresun Jandarma Bölge Komutani Tuggeneral Nuh Köroglu, Niksar Kaymakami Ilhami Dogan, Basçiftlik Kaymakami Feyza Yilmaz, Niksar Belediye Baskani Özdilek Özcan katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile