Kapikule'de Gurbetçi Aile IYI Parti'ye Cumhurbaskani Erdogan'in Konusmasiyla Cevap Verdi

Kapikule'de Gurbetçi Aile IYI Parti'ye Cumhurbaskani Erdogan'in Konusmasiyla Cevap Verdi

Kapikule Sinir Kapisinda dönüs yolunda olan gurbetçileri ziyaret eden IYI Parti heyetine araç teybinden Cumhurbaskani Erdogan’in konusmasiyla cevap verdiler.

IYI Parti heyeti Edirne’de partisinin Türk Dünyasi ve Yurtdisi Türkler Baskani olarak görev yapan IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Ridvan Uz baskanliginda gurbetçileri dönüs yolunda Kapikule Sinir Kapisinda ziyarette bulundu. Gerçeklestirilen basin açilamasinin ardindan Kapikule’de yasadiklari Avrupa ülkelerine dönmek için sira bekleyen gurbetçi araçlarini ziyaret eden IYI Parti Genel Baskan Yardimcisi Ridvan Uz ve beraberindekilere gurbetçi aile Cumhurbaskani Erdogan’in konusmasini araç teybinden açarak yanit verdi.

“Bizim teröristlerle isbirligi yapan partilerle isimiz olmaz”

Cumhurbaskani Erdogan’in konusmasiyla IYI Parti heyetine cevap verdiklerini ifade eden gurbetçi vatandas Ayse Nermin Tok, “IYI Parti ile isimiz olmaz, CHP ile isimiz olmaz. Bizim oyumuz Tayyip Erdogan’a sonuna kadar arkasindayiz. Bizim teröristlerle isbirligi yapan hiçbir partiyle ilisigimiz olmaz. Onlar geldigi zaman gördük ve dedik ki en güzel cevabi Cumhurbaskanimizi konusmasiyla verecegiz dedik, açtik sesi ve onlara gereken cevap verildi.

Biz sonuna kadar Erdogan’in yanindayiz” dedi.



“Insallah 2023 yilinda bunlara hayirli yolculuklar diyecegiz”

Kapikule Sinir Kapisinda sira bekleyen gurbetçi Yasar Tok da gereken cevabi araç teybinden açtigi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in konusmasiyla verdigini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile