Karabük'te Sicak Saatler Açiklamasi Iddiada Para Kaybedince Büfeye Ates Açti

Karabük'te Sicak Saatler Açiklamasi Iddiada Para Kaybedince Büfeye Ates Açti

Karabük’te bir kisi oynadigi iddia sonucu para kaybedince büfeye ates açarak kaçti. Yasanan o anlar güvenlik kamerasina yansirken, silahli saldiriyi yapan sahis kisa sürede yakalandi.

Edinilen bilgiye göre olay, kentin en islek caddesi olan Kemal Günes’te yasandi. Cadde üzerinde sans oyunlari hizmeti veren büfede meydana gelen olayda Musa D. (38) iddiaya göre, sabah saatlerinden itibaren sans oyunu oyunlarinda 50 bin TL para kaybetti. Kaybettigi paraya hazmedemeyen sahis, büfe önünde belinden çikarttigi tabanca ile ates açarak kaçti. Büfe isletmecisi Mustafa Orhan ile cadde üzerindeki bir polis ile vatandaslarin pesinden kostugu sahis olayin yasandigi yerin yakinindaki alisveris merkezinde kiskivrak yakalandi.

Büfe isletmecisi ve esi ile vatandaslarin büyük panik yasandigi olayda, is yerine 3 kursun isabet ederken, silahi ile birlikte gözaltina alinan sahis Karabük Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne getirildi.

Oynadigi sans oyunlarinda yaklasik 50 bin TL kaybeden sahsin olayi gerçeklestirdigi o anlar ise bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Görüntülerde büfe önünde ekrandan futbol oyunu takip eden sahsin birkaç kez eline beline attigi daha sonra ise tabancasini çikararak 3-4 el ates edip kaçtigi anlar kameraya yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile