Karagedik Sosyal Tesisleri Hizmete Girdi

Karagedik Sosyal Tesisleri Hizmete Girdi

Geçtiğimiz yıllarda Karagedik Mahallesi halkına sosyal tesis sözü veren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, verdiği sözü tutarak yapımı tamamlanan tesisi Karagedik halkıyla birlikte açtı.


Modern görünümüyle dikkat çeken ve açılışı yoğun katılım ile yapılan Karagedik Sosyal Tesisi düğün, nişan, toplantı, dua ve her çeşit sosyal aktiviteye ev sahipliği yapacak.
Hizmete açılan Karagedik Sosyal Tesisi 900 metrekarelik alanda 14 metrekare konuk ve gelin bekleme odası, 30 metrekare mahalle muhtarı ofisi, 20 metrekare bay, bayan ve engelli tuvaletleri,ile birlikte 462 metrekare kapalı alanı kaplıyor.
Karagedik sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde ilk konuşmayı mahalle sakinlerinden İmdat Dirlik yaptı. Mahallenin bu konuda eksiği olduğunu belirten Dirlik, Başkan Saatcı’ya tesisten dolayı teşekkür etti. Karagedik’te önceden bazı vatandaşların düğünlerini serada yaptığını belirten Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü, modern sosyal tesisten dolayı Başkan Saatcı’ya teşekkür etti. Mahalleye şimdiye kadar yapılan hizmetlere teşekkür eden Canözü, Saatcı’dan sağlık ocağı da isteyerek, “Başkanım Sağlık Ocağı da yaptınız mı, tamamdır” dedi.

Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Bir beş yıl öncede Allah gani gani rahmet eylesin, Mustafa Çetin amcanın bizle beraber yapmış olduğu üst geçidi hep beraber hizmete açmıştık. Şubat ayının sonları gibiydi. O seçimde sizlerin sayesinde güzel geçmişti. Resmi açılışlarda siyaset yapmıyoruz, yapmayacağım. Ben ilk önce Karagedik sakinlerine teşekkür ediyorum. Çünkü şimdiye kadar Karagedik halkı bizim yüzümüzü hep güldürdü, hep yanımızda oldu. Burada okulumuzun etrafını düzeltmeye çalıştık. Fethiye Evi Gönüllüleri ana sınıfı hizmete açtı. Karagedik halkımızın desteği ile bizimde katkılarımızla söz verdiğimiz Camimizi yaptık. Sosyal Tesisimiz sözünü de yerine getirdik. Bizi size mahcup etmeyerek bu binanın yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Önümüzdeki dönemde Karagedik’e Sağlık Ocağı’nın ilk yapılacak iş olduğunu ifade eden Saatcı, “Patlangıç Aile Sağlığı Merkezi yapılırken, bunu katılımcılar ile paylaşmıştım. Önce Sağlıktır. Biz buraya önce sağlık ocağı yapacaktık. Sizlerin de bildiği gibi 2B arazisi içerisinde bulunduğundan dolayı sağlık ocağını yapamamıştık. 2B’lerin satış kararı alındığı için artık bununla ilgili bir sıkıntı da kalmadı. Allah nasip ederse, tekrar bu görev bize tevdi edilirse, ilk yapacağımız işlerden bir tanesi Karagedik’e Sağlık Ocağı’dır. Mezarlığımızda sıkıntı var, burada düzeltmeler yapacağız. Park sayısının arttırılmasıyla ilgili bir talep var. Bu zaten bizim işimiz. Parkların lafı olmaz. Burası sadece bir düğün salonu değil, birden fazla amaca hizmet edecek sosyal tesis. Yeri gelecek duamızı burada yapacağız. Yeri gelecek toplantılar yapacağız. FBKM’deki etkinliklerimizi buralara taşıyacağız” dedi

Saatcı’nın konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin katılımıyla açılış gerçekleşti. Mahalle sakinleri Başkan Saatcı’ya sarılarak, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile