Kartal Belediyesinin Üniversite Ögrencilerine Egitim Yardimi Basvurulari Basliyor

Kartal Belediyesinin Üniversite Ögrencilerine Egitim Yardimi Basvurulari Basliyor

Kartal Belediyesi, yeni egitim-ögretim yilinin açilmasinin ardindan üniversite ögrencileri için egitim yardimini baslatiyor.

Kartal’da ikamet eden üniversite ögrencileri, egitim yardimindan faydalanmak için 24 Ekim-11 Kasim tarihleri arasinda Kartal Belediyesinin internet sitesi üzerinden basvuru yapabilecek.

25 yasini geçmemis üniversite ögrencileri, "https://e-belediye.kartal.bel.tr/" sayfasindan basvuru formunu doldurabilecek. Basvurularin degerlendirilmesinin ardindan onaylanan basvurular ve ödeme tarihleri SMS ile bilgilendirilecek. Basvuru sonuçlari "www.kartal.bel.tr" adresi ve sosyal medya hesaplarindan da açiklanacak.

Egitim yardimindan yararlanma sartlari

Egitim yardimindan yararlanmak için gerekli sartlar su sekilde:

Sosyal yardim kriterlerine uygun olmak, hanenin toplam tasinmazi (daire, dükkan, arsa) 1 tam hisseyi geçmemek, ögrencinin Kartal’da ikamet ediyor olmasi, ayni aileden ve haneden 25 yasini geçmemis sadece bir ögrenciye egitim yardimi verilmesi.

Egitim yardimindan yararlanamayacak olanlar

Yabanci uyruklu ögrenciler, yabanci ülkede egitim gören, yüksek lisans, doktora, uzaktan ögretim, açik ögretim ögrencileri ve yüzde 100 burslu olmayan özel üniversite ögrencileri egitim yardimindan yararlanamayacaklar.

Belediyede görev yapan memur, sözlesmeli, kadrolu isçi statüsünde çalisanlar, es ve çocuklari da egitim yardimina basvuramiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile