Kas Belediyesi Haziran Ayi Meclis Toplantisi Yapildi

Kas Belediyesi Haziran Ayi Meclis Toplantisi Yapildi

Kas Belediyesinin haziran ayi meclis toplantisi gerçeklestirildi.

Belediye Baskani Mutlu Ulutas baskanligindaki meclis toplantisinda, gündem maddeleri görüsülerek, karara baglandi.

Toplantinin açilisinda konusan Baskan Mutlu Ulutas, 14 Mayis tarihinde Cumhurbaskanligi ve Milletvekili Genel Seçiminin gerçeklestigini hatirlatarak, “Seçilen milletvekillerimize hayirli ugurlu olmasini diliyoruz. 28 Mayis’ta Cumhurbaskanligi Seçimi 2. turunda seçilen Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in ülkemize, milletimize hayirli ugurlu olmasini diliyoruz. Millet iradesinin tecelli etmis olmasi, ülkemizde demokratik bir seçimin sorunsuz sekilde gerçeklestirilmis olmasi, Türkiye’nin demokratik olarak geldigi noktayi gösteriyor. Ülkemiz için milletimiz için hayirli ugurlu olsun” dedi.

27 Mayis’ta Kas Belediyesi 2. Yagli Pehlivan Güreslerini gerçeklestirdiklerini ifade eden Baskan Ulutas, 2. Kas Uluslararasi Kisa Film Festivali’nin de 1-2-3-4 Haziran tarihlerinde yapilacagini kaydetti.

Toplantida, Kas Belediyesi bünyesinde isletilen tesislerin fiyat tarifelerinin güncellenmesi konusunun, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi, oy birligiyle kabul edildi.

Kas Belediyesinin, Agricities Uluslararasi Tarim Sehirleri Birligine üye olmasi oy birligiyle kabul edildi.

Ova Mahallesi’nde Kas Belediyesince Semt Poliklinigi yapilmasi planlandigindan Saglik Bakanligi ile gerekli protokollerin imzalanmasi için Belediye Baskani Mutlu Ulutas’a yetki verilmesi konusu görüsülerek, oy birligiyle kabul edildi.

Toplanti, dilek ve temennilerle sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile