KASKİ Çalışanları Kan Bağışında Bulundu

KASKİ Çalışanları Kan Bağışında Bulundu

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü çalışanları, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin kan ihtiyacına katkı sağlamak amacıyla kan bağışında bulundu.

Kan merkezine 77 ünite kan bağışladıklarını kaydeden KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Kan merkezi yetkililerince ihtiyaç duyulan taze kan miktarının her geçen gün arttığı söylenmekte. Kan verme bilincinin artırılması konusundaki çalışmalara destek olmak amacıyla düzenli olarak kan bağışı kampanyasına katılmaktayız” dedi.

Hiçbir karşılık beklenmeksizin verilen kanlar bir başka bedenlere hayat olduğunu belirten Batukan, konu hakkında şunları söyledi: “Hepimizin ileri de bir ünite kana ihtiyacımız olabileceğini unutmamalıyız. Vereceğimiz bir ünite kan bir hayatın devamı için gerekli olabilir. Sağlığı yerinde olan vatandaşlarımızdan düzenli olarak kan vermelerini rica ediyorum.” Bu onurlu davranış karşısında KASKİ personelinin duyarlı olmasının takdire layık olduğunu belirten Batukan, gönüllü kan bağışında bulunan personeline teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile