Kastamonu’Dan ‘Öğretmenler Üretiyor’ Yarışmasında Dereceye Girildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sebit Vitamin’in işbirliği ile Öğretmenler Üretiyor projesi kapsamında düzenlenen yarışmada Kastamonu Taşköprü’ye bağlı Çiftlik köyü ilköğretim okulu Matematik öğretmeni İbrahim Taş dereceye girdi.

21 Aralık 2010 - 31 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleşen, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sebit (Vitamin) işbirliği ile düzenlenen, ttnet, radikal ve Örav sponsorluğunda gerçekleşen "Öğretmenler Üretiyor" Ders İşleyiş Yarışması‘nda Kastamonu ve Taşköprü‘yü temsil eden İbrahim Taş, Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenleri ile Örav‘dan oluşan jüri üyelerinin her bir video için ayrı ayrı 39 kriterde yaptığı titiz değerlendirmeler sonucu matematik branşında Türkiye genelinde dereceye girdi. Taş, 15 Temmuz‘da Vitamin Öğretmenler Üretiyor web sitesinde açıklanan sonuçlara göre Türkiye genelinde branş bazında 82. sırada yer aldı.

Dereceye giren öğretmenlere hediye olarak sınıflarına akıllı tahta, 1 yıllık internet aboneliği, 1 hafta Ömgep Katılımı verileceğinin açıklandığı programda, “Ayrıca bu yarışmayla eğitimde ezberden uzak, farklı, heyecan verici, harekete geçirici tarz uygulandığını göstererek, Türkiye‘de de dünya standartlarında ders işleyişinin olduğu gözler önüne serilmiştir” denildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile