Kaymakam Aydin Depremzede Ailelerle Bulustu

Kaymakam Aydin Depremzede Ailelerle Bulustu

Van’in Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Ipekyolu ilçesine gelen depremzedeleri ziyaret etti.

Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, afet bölgesinden ilçeye gelerek Evliya Çelebi MTAL Uygulama Oteline yerlestirilen depremzedeleri ziyaret etti. Depremzedelere bassagligi ve geçmis olsun dileklerini ileten Kaymakam Aydin, "Depremin yaralarini birlikte saracagiz. Bütün imkanlarimizla hem deprem bölgesinde hem de kentimizde agirladigimiz depremzede kardeslerimiz için çalismaya devam edecegiz. Depremin yasandigi ilk günden itibaren Ipekyolu Belediyesi olarak bölgeye yardim elimizi uzatmak için çalismaya basladik. Afet bölgesine çesitli ihtiyaç malzemelerinden olusan 109 yardim tiri gönderdik. Yaralar sarilana kadar üzerimize düsen ne varsa bundan sonrada yapmaya devam edecegiz. Deprem felaketinin ardindan kentimize gelen depremzede ailelerimize ilgili baskan yardimcilarimiz ve müdürlerimiz ile ziyarette bulunarak kendilerine geçmis olsun dileklerimizi ilettik. Bütün imkanlarimizla hem deprem bölgesinde hem de kentimizde agirladigimiz depremzede kardeslerimiz için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Depremzede aileler ise Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin’a tesekkür ederek, kendileri için sunulan hizmetlerden son derece memnun olduklarini dile getirerek, “Her sey için çok tesekkür ederiz. Allah razi olsun” dediler.

Ziyaret sonunda depremzede ailelere içinde giysi ve çesitli oyuncaklarin oldugu hediye paketi takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile