Kaymakam Isik'tan Denetim Açiklamasi 'Pandemi Bitmedi Dikkatli Olalim'

Kaymakam Isik'tan Denetim Açiklamasi 'Pandemi Bitmedi Dikkatli Olalim'

Ordu’nun Ünye ilçesinde Kaymakam Ayhan Isik önderliginde sokak ve caddeler gezilerek esnaf ve vatandaslara yönelik maske, mesafe ve hijyen denetimi gerçeklestirildi.

Korona virüs salgini nedeniyle artis gösteren vakalar üzerine Ünye Kaymakami Ayhan Isik önderliginde, Ilçe Saglik Müdürü Dr. Sinan Dinçer Ayyildiz, Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk ve kurum amirleri tarafindan Hükümet Caddesi ile Belediye Caddesi üzerinde maske, mesafe hijyen denetimi gerçeklestirildi.

Özellikle maske takmayan bazi vatandaslari uyaran Kaymakam Isik, yapilan denetimlerin araliksiz ve anlik olarak devam edecegini söyledi.



“Pandemi bitmedi dikkatli olalim”

Pandemi nedeniyle vakalarda artis olduguna dikkat çeken Ünye Kaymakami Ayhan Isik, ”Biliyorsunuz ki pandemi süreci daha bitmedi. Vaka sayilarinda su an artislar var. Herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Dolayisiyla vatandaslarimizin her zaman oldugu gibi bu günde maske, mesafe ve hijyen kurallarina dikkat etmeleri gerekiyor. Burada bu gün ilçe emniyet müdürümüz, kaymakam adayimiz, saglik müdürümüz ve diger personellerimizle birlikte vatandaslarimizi maske takmalari konusunda uyardik. Bununla ilgili olarak bir farkindalik olusturmaya çalistik” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile