Kaymakam Özay Açiklamasi 'Muhtarlarimiz Bizim Elimiz, Gözümüz, Kulagimiz'

Kaymakam Özay Açiklamasi 'Muhtarlarimiz Bizim Elimiz, Gözümüz, Kulagimiz'

Kütahya’nin Hisarcik ilçesinde Muhtarlar Günü nedeniyle verilen yemekte konusan Kaymakam Didem Dinç Özay, “Muhtarlarimiz bizim elimiz, gözümüz, kulagimiz” dedi.

Esire Termal Turizm Merkezinde köy ve mahalle muhtarlari için düzenlenen yemekte konusan Kaymakam Didem Dinç Özay, “Muhtarlarimiz bizim elimiz, gözümüz, kulagimiz. Temsilcimiz olarak bulunduklari yerlerde vatandasimiza hizmet yönünde her türlü fedarkarligi gösterdiklerine biz cani gönülden inaniyoruz. Bu yolda gerek kendinizden, bazen ailenizden fedakarlik ettiginizin farkindayiz. Kisa bir süre yasadigimiz ve halen devam eden pandemi sürecinde aslinda ne kadar büyük bir kilit tasi oldugunuzu tekrardan yasayarak görmüs olduk. Biz yöneticiler ve bir mülki idare amiri olarak, ayni sekilde kurum amirlerimizin, devletimizin vatandasa olan hizmetleri aktarmada en kesintisiz yol sizlerden geçiyor. Bu yüzden bu yolda gösterdiginiz fedakarlik ve yaptiginiz hizmetlerden dolayi hepinize tesekkür ediyorum. Önemli olan gerçekten görevlerimizi bitirdigimizde hos bir seda ile anilabilmek. Vatandaslarimizdan bir “Allah razi olsun” alabilmek, bu yolda en büyük tesellimiz ve temennimizdir. Bu yolda Allah hepinize güç, kuvvet versin diyorum. Vatandasa hizmet yönündeki askiniz hiç sönmesin, birlik ve beraberligimizin daim olmasini diliyorum” diye konustu.

Yemekte yaptigi konusmada Muhtarlarin Muhtarlar Günü kutlayan Belediye Baskani Fatih Çaliskan, “Muhtarlik müessesesi mahalle ve köylerimizde devletimizin temsilcisi, milletimizin üzüntüsünde, sevincinde en yakin paydasi ve en önemlisi demokrasimizin temel tasidir. Biz Belediye olarak Özel Idare ile isbirligi içerisindeyiz. Köylerimizin talepleri oldugunda her zaman onlarin yanindayiz. Tüm muhtarlarimiza kazasiz belasiz görevler diliyorum. Sizlere her zaman kapimiz açiktir” dedi.

Yemek sonunda AK Parti Ilçe Baskani Ali Var, muhtarlara hediye takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile